Karaman Gençlerbirliği futbolcularından Karamanlılara Sitem Dolu Sözler: Biz Sizden Daha Çok Karamanlıyız

TAKİP ET

Türkiye Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta mücadele eden ve maddi sıkıntılarla boğuşan Karaman Gençlerbirliği ligde kötü günler geçiriyor.

Bugüne kadar oynadığı 16 karşılaşmadan sadece ikisinden galibiyetle ayrılan ve 14 mağlubiyetle 6 puanla 13. Sıraya demirleyen ve kalesinde gördüğü 60 golle ligin en fazla gol yiyen takımı unvanına sahip Karaman Gençlerbirliği ligin 17. Haftasında sahasında Homurlu 1951spor’u konuk edecek.

Karaman Gençlerbirliği Kulübü’nden Homurlu 1951spor maçı öncesinde manidar ve sitem dolu bir paylaşım yapıldı.

Kulüp, “Biz bu gruptan düştüğümüzde ne olacak ki bizim amacımız gençlerimize yol açmak biz bu yola baş koyduk ve devam edeceğiz. Arkamızdan konuşmaları kesin artık. Arkamızdan konuşanların önündeyiz demek ki!” diyerek başladığı paylaşımında futbolcuların düşüncelerine yer verdi.

Takım Kaptanı Sedat, “Ben takım kaptanı Ağrılı Sedat. Karaman Gençlerbirliği için savaşıyorum ama Karamanlılar bize sahip çıkmıyor. Bu saatten sonrada vicdanlarına bıraktım. Ruhumla savaşarak kardeşlerimle ligde tutmaya çalışan gerçek bir Karamanlıyım” dedi.

Futbolcu Mehmet Can Tokyürek, “Ben Erzincanlı Mehmet Can Tokyürek. Bizi eleştiren Karamanlılar boş tribünler konuşuyor gibi geliyor sesler bana. Size göre bitmiş, tükenmiş Karaman Gençlerbirliğini ruhumla savaşarak kardeşlerimle ligde tutmaya çalışan gerçek bir Karamanlıyım”

Futbolcu Mehmet Akif Cingöz, “Ben Kahramanmaraşlı Mehmet Akif Cingöz. 2006 doğumluyum. Ben ne mutluluklar, ne sevinçler yaşanmış tarihi Kemal Kaynaş Stadyumunda boş tribünler önünde sessizce ağladım. Sebebi kimsesizliğimiz. Sebebi Karaman Gençlerbirliği. Sebebi bizi sahipsiz, kimsesiz bırakan sözde Karamanlıları göremediğim için ben gerçek Karamanlıyım”

Futbolcu Emrah Kuru, “Ben Manisalı Emrah Kuru. Bütün zorlukları, olumsuzlukları bile bile Karaman Gençlerbirliği için ailemi, sevdiklerimi bırakıp geldim. Karamanlılar siz sakın bizim maçımıza gelmeyin. Bize sahip çıkmayın ayıp olur. Mustafa Kuyucu başkanım, Eyüp Boynukalın başkanım ve bütün takımın babası, abisi Albay başkan sizin için son düdüğe kadar durmadan savaşacağım. Gerçek Karamanlı benim”

Karaman Gençlerbirliği Futbol Şube Başkanı Halil İbrahim Çelikyön ise “Bir şehir kadar kalabalıktır Karaman Gençlerbirliği’nin yalnızlığı. Teşekkürler Karaman ve siz Karaman üzerinden saltanat sürenler” dedi.

 

Karaman Gençlerbirliği Homurlu 1951spor sitem Kemal Kaynaş Stadyumu