Karaman Garnizon Şehitliği yenileniyor

TAKİP ET

Şehit babasının sesine duyarsız kalmadılar

Karaman Garnizon Şehitliği, İl Özel İdaresi tarafından baştan sona yenileniyor.

Vatanı uğruna gözlerini kırpmadan şehadet şerbetini içen Karamanlı şehitlerimizin meftun bulunduğu Garnizon Şehitliği, İl Özel İdaresi tarafından baştan sonra yenileniyor.

Şehit babasının sesine duyarsız kalmadılar

Söz.P.Er Oğuzhan Küçük'ün babası Alahattin Küçük, şehitlerimizin meftun bulunduğu kabristanın bakımının yetersiz olduğu ve şehit mezarlarındaki bayrakların olmamasından dolayı gerek sosyal medya hesabından gerekse bizzat yaptığı başvurularla sesini yetkilere duyurmaya çalıştı. Şehit babasının sesine duyarsız kalmayan İl Özel İdaresi yetkilileri hemen harekete geçti. Ayrancı Kaymakamı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Evren Çakır'ın da yakından takip ettiği çalışmalar yaklaşık 2 hafta önce başladı. Şehit mezarlarının kalıpları yenilerek yerine yenileri yerleştirildi. Ayrıca kalıplar bittikten sonra mezarların baş kısmına sağlam bayrak direkleriyle birlikte al bayrağımızın da koyulacağı bilgisine ulaşıldı.

Şehitlerimize verdiğimiz değer ve önemin bir parçası olan bu sorumluluğun yerine getirilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden şehit babası Alahattin Küçük, "Ayrancı Kaymakamı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Evren Çakır beyefendi başta olmak üzere bu hassasiyete duyarsız kalmayan ve gereğini yapan bütün yetkililere teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Çalışmalar bittikten sonra inşallah şehitliğimiz hak ettiği yeni bir görünüme kavuşacak. Şehitlerimizin için ne yapsak az. En azından onların meftun bulunduğu bu kıymetli alana sahip çıkarak tertemiz bir şekilde gelecek nesillere taşımak vatan sevgisinin bir parçasıdır. Bütün şehitlerimizin Mekânı Cennet, ruhları şâd olsun." dedi.