Karaman FK'yı Nisan Ayında Zorlu Maçlar Bekliyor

TAKİP ET

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı grupta lig maratonu 4 Mayıs'ta oynanacak maçlarla tamamlanacak. Gruptaki temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü ligde 6 maçı kaldı. Bu maçlardan 5'ini Nisan ayı içerisinde oynayacak.

Karaman FK’yı Nisan ayı maç takviminde zorlu rakipler bekliyor. Temsilcimiz Nisan ayındaki ilk maçını Erzincan deplasmanında 58 puanla 4. Sırada yer alan Anagold 24Erzincanspor ile oynayacak. Karaman FK ligin ilk yarısında sahasında 24 Erzincanspor’u 2-0 mağlup etmişti. Bu defa deplasmanda güçlü rakibini yenmek için sahaya çıkacak.

Karaman FK, bu maçtan üç gün sonra 7 Nisan Pazar günü bu kez kendi sahasında Fethiyespor’u konuk edecek. Fethiyespor ligde 39 puanla 12. Sırada yer alıyor. İlk maç 1-1’lik sonuçla tamamlanmıştı.

14 Nisan Pazar günü ise Bursa deplasmanında 43 puanla 8. Sırada yer alan ve play-off hattına girmeyi hedefleyen İnegölspor ile karşılaşacak olan Karaman Futbol Kulübü ligin ilk yarısında rakibini 1-0 mağlup etmişti.

21 Nisan Pazar günü ise Karaman FK, şampiyonluğun güçlü adaylarından 67 puanla ikinci sırada yer alan GMG Kastamonuspor’u kendi saha ve seyircisi önünde konuk edecek. Ligin ilk yarısında deplasmanda rakibine 3-2 mağlup olan temsilcimizin bu maçta futbolcusu Ahmet Karademir’e Kulüp Başkanı tarafından yapılan hareketi futbolseverler tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Karaman FK bu zorlu maçın hemen ardından yine şampiyonluk mücadelesi veren Alagöz Holding Iğdır FK ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Iğdır FK 60 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında temsilcimiz rakibini sahasında 1-0 mağlup etmişti.

Karaman FK, ligdeki son maçını ise 4 Mayıs Pazar günü sahasında Somaspor ile oynayacak. Temsilcimiz ilk maçta rakibine 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup olmuştu.

Karaman FK oynayacağı bu 6 maçtan en az 12 puan alıp ligi üst sıralarda tamamlamayı hedefliyor.