Karaman FK Yeni Yönetim Oluşturmak İçin Olağan Üstü Kongreye Gidecek

TAKİP ET

Karaman F.K Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, Karaman Futbol Kulübü takımının bu şehrin takımı olduğu belirterek, Takımın başarısı için yeni bir Yönetim oluşturmak için Olağanüstü Kongreye gideceklerini belirtti.

M. Ali Han bu konuda görüşmeler yaptıklarını ve tüm Karaman’a hitap edecek ve herkesi kucaklayacak bir yönetim kurmak için önümüzdeki günlerde Olağanüstü kongre kararı aldıklarını belirtti.

Han konu ile ilgi açıklamasında, “Biz başarı hikâyesi yazmak, Karaman’a olan sevdamız ile bu kente kendimiz borçlu hissettiğimiz için yola çıktık. Yönetim kurulu ile birlikte zor bir süreci geride bıraktık. Şimdi tüm Karaman’a hitap edecek, tüm Karaman’ı kucaklayacak güçlü bir yönetim oluşturma kararı aldık. Tüm kesimlerden oluşan yönetim için başta Sayın Valimiz Tuncay Akkoyun olmak üzere sanayicilerimiz, iş adamlarımızın görüşleri doğrultusunda ses getirecek, güven veren, bu şehre sevdalı isimlerden bir yönetim oluşturmak istiyoruz. Bunun içinde olağanüstü genel kurulu önümüzdeki günlerde alacağız ve yeni yönetimimizi belirleyeceğiz” dedi.

Yeni oluşumda Mehmet Ali Han’ın Onursal başkan, Süleyman Han’ın kulüp başkanlığına devam edeceği öğrenildi.