Karaman FK, "Sosyal Tribün" Projesini hayata geçiriyor

TAKİP ET

TFF 2. Lig kırmızı grupta play-off için mücadele eden Karaman FK sosyal tribün projesini hayata geçiriyor.

Karaman Futbol Kulübü, 8 Mart Dünya Kadınlar günü öncesinde Sosyal Tribün projesini hayata geçirecek.

10 Mart Pazar günü oynanacak olan Isparta 32 Spor karşılaşmasında Güney Kale arkası tribünü kadın ve çocuk taraftarlara özel ücretsiz olacak.

Kadının gücü futbol sahasında esecek, çocuklarımızın çığlıkları şehrimizin futbol başarısında sahamızda çınlayacak. 10 Mart Pazar Günü Saat 14.00’de Karaman Stadyumu’nda Isparta 32 Spor ile karşılaşacak olan temsilcimiz kadınlarımızın ve çocuklarımızın sevinç enerjisine talip.

KADIN VE ÇOCUKLARA ÖZEL YER AYRILACAK

Karaman’ın marka değerlerinden biri olan Karaman Futbol Kulübü, kadınlarımıza ve çocuklarımıza ‘SOSYAL TRİBÜN' adında özel bir yer ayırdı.

Ayrılan bu özel alana gitmek için öncelikli kadınlarımız olmak üzere tüm halkımız 10 Mart Pazar Günü 12.30 - 13.45 arasında Aktekke Kent Meydanı'ndan Kartur'a bağlı otobüslerle stadyuma götürülecek.

Konuyla ilgili olarak Karaman FK'dan yapılan açıklamada, “Kadınlar hayatın her alanında var olsun diye; Sosyal Tribün projesini hayata geçiriyoruz. 10 Mart Pazar günü saat 14:00’de oynayacağımız Isparta 32 Spor karşılaşmasında Güney Kale Arkası Tribünü Kadın ve Çocuk taraftarlarımıza özel ücretsiz olacak. Kadınlarımızın gücünü ve desteğini Karaman Stadyumu’nda daha gösterebilmek için düzenlediğimiz bu etkinlikte, kadın ve 12 yaş altı çocuk taraftarlarımız maç günü stadyumdan alacakları ücretsiz biletler ile stadyuma giriş yapabilecekler. Maç günü Stadyuma ulaşımlarda Aktekke Meydanı’ndan 12:30-13:45 saatleri arasında kalkacak servisleri kullanabilecekler" dendi.

Karaman Futbol Kulübü sosyal tribün kadın ve çocuklar Isparta 32 Spor tribünler Aktekke Meydanı Stadyum taraftar ücretsiz