Karaman FK Onursal Başkanı Han: "Galip geldik diye rehavete kapılmamalıyız"

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Ankara Demirspor'u kendi sahasında 2-0 yenerek bir üst tura çıkan takım oyuncularını ve teknik ekibi kutlayarak kimsenin alınan bu galibiyet sonrasında rehavete kapılmaması gerektiğini önlerinde çok daha zorlu maçlar olduğunu vurguladı.

Başkan Han, Karaman FK taraftarlarına seslenerek, "Öncelikle rabbime şükür ediyorum. Elhamdülillah. Bugün Karaman Futbol Kulübü olarak Ziraat Türkiye Kupası’nda bir tur daha atlamış bulunmaktayız.Bu başarıda katkısı olan başta yönetici arkadaşlarımı, bütün teknik heyeti, oyuncularımızı ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Karaman’ımız için hayırlı olsun. Bu şehrin ismini her yerde duyurmaya devam edeceğiz. Sadece bilinmesini isterim ki; biz daha kupa almadık. Sadece bir tur atladık. Şampiyon da olmadık. Ayaklarımızı yere iyi basmamız lazım. Rehavete asla kapılmamak lazım. Önümüzdeki Pazar günü, Karaman’da çok önemli bir lig maçımız var. Bu maçı da final havasında oynamamız gerekiyor. İnşallah stadyumumuzu tıklım tıklım doldurarak bu maça konsantre olacağız. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum" dedi.

Ankara Demirspor maçında temsilcimizi yalnız bırakmayan Ankara Karamanlılar Eğitim, Sağlık ve Kültür Vakfı Başkanı Veli Bozkır ve yönetimi maç sonrasında takımın yöneticileri, teknik ekibi ve oyuncularını akşam yemeğinde ağırladı.