Karaman FK'nin Yeni Teknik Direktörü Yıldırım'dan İlk Mesaj: Birlik ve Beraberliğimizi Korumalıyız

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü'nün yeni Teknik Direktörü Şaban Yıldırım oldu.

*Onursal Başkan M.A. Han; “Sezon sonunda bir üst lige çıkarak bu hedefimizden de asla taviz vermeyeceğiz”
*Yeni Teknik Direktör Şaban Yıldırım; “Aklımda olan böyle bir yer değildi. Neyi gördük burada, neden buradasınız diye sorarsanız önce bir vizyon gördük, bir hedef gördük burada. Dürüstlük gördük ve ona uygun bir takım gördük” 
Karaman Futbol Kulübü yeni Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ile anlaşma imzaladı. 
Bayrakçı Otel’de düzenlenen toplantıda konuşan Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, önceki teknik direktör Zafer Hızarcı’ya yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.
Başkan Mehmet Ali Han; “Bir sene içerisinde takriben ligden düşmüş görünen bir takımı ligde kalıp bu sene de ligin zirvesinde bir takımımız var. Karaman FK hedefinden hiç şaşmadı. Biz şaşmadık. Bunu Karaman halkı bilsin. Sezon sonunda bir üst lige çıkarak bu hedefimizden de asla taviz vermeyeceğiz. 
Amaç burada Karaman FK. Bazı şeylerimizden fedakârlık yapalım. Kendi egolarımızı kenara koyalım. Karaman’ın marka olması için Karaman’ın iyi bir yerlere gelmesi için Karaman’ın bir üst lige çıkması için bu şehir için mücadele edilmesi taraftarıyım. 
Biz gece gündüz çalışıyoruz. Karaman FK’nın varmak istediği yere varacağına hiç kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah bu takım bir üst lige çıkacak. 
Hoca seçimi de bizim için kolay olmadı. En az 100 hocayla görüştük. Doğru karar verdiğimizin kanaatindeyiz. İsteyerek hocamızı getirdik biz buraya. O yüzden hocada hem bizim hem de Karaman’ın emaneti. Bu yüzden hocamızın değerini bileceğiz hep beraber” dedi.
Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ise, “Benim için burada olmak gerçekten son derece memnuniyet verici ama ondan öncesinde de sürpriz olduğunu söylemem gerekiyor. Çünkü aklımda olan bir yer değildi burası. Burayla ilgili bilgi edindikçe buraya dair olan isteğimiz de arttı. 
Neyi gördük burada, neden buradasınız diye sorarsanız önce bir vizyon gördük, bir hedef gördük burada. Dürüstlük gördük ve ona uygun bir takım gördük. İzlediğimiz kadarıyla iyi işler yapabilen sahada iyi işler yapan bir takım var. Dolayısıyla da hem başkanlarımızın vizyonu hem de şehrin isteği doğrultusunda bu takım bize umut verdi. Dolayısıyla da belli bir şeyleri yapabileceğimizi düşünüyoruz. Ama başkanımla birlikte uzun yaptığımız konuşmalarda şunu da aramızda konuştuk. İki şeyi birden götürmek gerekiyor. Yani hem şimdiyi iyi yönetmek lazım hem de geleceği bir yandan da planlamak lazım. Bunlar birbirleriyle çelişen şeyler değil tam tersi birbirlerini besleyen şeylerdir. Yani iyi sonuçlar geldikçe diğer geleceğe dair planlamalar, yapılanmalar daha hız kazanacaktır. Şehrin isteğini de gördük yani taraftarın potansiyelini gördük. Şehirde iyi bir taraftar olduğunu gördük. Yani takımını destekliyor, tribünleri dolduruyor, başarı geldikçe daha fazlasını yapabilecek bir potansiyele sahip olduğunu gördük. Bütün bunlar bizi buraya çekti. Burada bulunduğumuzdan dolayı hem ben hem de ekibim son derece memnunuz. İnşallah sezon sonunda istediğimiz, arzuladığımız, taraftarımızın istediği yere hep birlikte çalışarak gelmiş oluruz” ifadelerine yer verdi.
Transfer yapılacak mı sorusuna ise Yıldırım, toplantı yapacaklarını, gerek görürler ise transferler için çalışma başlatacaklarını aktardı.