Karaman FK'nın Penaltı kralı İbrahim Can Köse

TAKİP ET

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı gruptaki temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü ligde oynadığı 24 karşılaşmada 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak 32 puan topladı ve şuan 10. Sırada bulunuyor.

Temsilcimizin topladığı 32 puanda takımın golcü isimlerinin de payı büyük. Karaman Futbol Kulübünde şuana kadar en fazla golü İbrahim Can Köse attı. Köse 7 kez rakip fileleri havalandırdı.

25 yaşındaki Forvet oyuncusu İbrahim Can Köse, ilk golünü ligin ilk yarısında oynanan Sarıyer maçında attı. Karaman Yeni Stadyumunda oynanan maçın 42. Dakikasında Karaman FK’nın kazandığı penaltı atışını gole çevirdi. Bu karşılaşma 2-3 Sarıyer’in galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

İbrahim Can Köse, Karaman FK-Uşakspor maçında ise frikikten 17 ve 62. Dakikalarda iki gol kaydetti. 4-0 Karaman FK’nın galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmanın diğer gollerini ise yine frikikten Nadir Çiftçi ile Ömer Faruk Gümüş kaydetmişti.

İbrahim Can Köse GMG Kastamonuspor maçındaysa 14. Dakikada kazanılan penaltı atışını yine gole çevirmiş ancak maç 3-2 rakip takımın galibiyetiyle sona ermişti. Bu maçta takımın ikinci golünü ise 18. Dakikada Oktay Balcı attı.

Karaman FK için büyük önem taşıyan Alagöz Holding Iğdır FK karşılaşmasında alınan 1-0’lık galibiyetin mimarı ise yine İbrahim Can Köse oldu. Köse karşılaşmanın 59. Dakikasında kazanılan penaltı atışını gole çevirerek takımının 3 puan almasını sağlamıştı. Köse’nin penaltıdan attığı diğer goller ise Menemen FK ve İskenderunspor maçları oldu. Temsilcimiz Menemen FK ile 1-1 berabere kalmış, İskenderunspor maçındaysa 2-1 galipken, Ömer Faruk Gümüş’ün kendi kalemize attığı golle 2-2 beraberlikle ayrılan taraf olmuştu.

Kırmızı grupta gol krallığı kategorisinde birinci sırada 13 golle Denizlispor’dan Bekir Turaç Böke bulunuyor. İkinci sırada ise 12 golle Amed Sportif Faaliyetler’den Berk İsmail Ünsal, üçüncü sıradaysa 11 golle GMG Kastamonuspor’dan Okan Eken ile Yusuf Türk yer alıyor.



İbrahim Can Köse penaltı Karaman FK gol