Karaman FK'nın eski golcüleri gol krallığında yarışıyor

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü'nün geçtiğimiz sezon 3. Ligde şampiyonluğa ulaşmasında ve 2. Lige yükselmesinde çok büyük katkıları olan futbolcular, bu sezon yeni takımlarında gol krallığında birbirleriyle yarışıyor.

Karaman FK’nın 2. Lige yükselmesinde büyük katkı sahibi olan başarılı forvet Umut Dilek, bu sezon formasını giydiği 3. Lig ekiplerinden Karaköprü Belediyespor’da attığı 11 golle gol krallığında ilk sırada yer alıyor. Karaköprü Belediyespor ise şuanda grubunun lideri.

Yine 3. Lig 3. Grup takımlarından Silivrispor forması giyen ve eski takımı Karaman FK formasıyla 3 gol atan Tugay Keleş’te yeni takımında attığı 8 golle en fazla gol atan oyuncular arasında 5. sırada yer alırken takımı Silivrispor ise 29 puanla 4. Sırada.

Karaman Futbol Kulübü’nde geçtiğimiz sezon takım kaptanlığı yapan ve 14 golde imzası bulunan, bu sezon eski takımı TPAO Batman Petrolspor A.Ş’ye transfer olan Akın Akman ise şuan formasını giydiği takımda attığı 5 golle golcü oyuncular arasında yer alıyor. Batman Petrolspor ise 3. Lig 2. Grupta 36 puanla liderliğini sürdürüyor.

2. Lig Kırmızı gruptaki temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü'nde ise bu sezon en çok gol atan isim 6 golle İbrahim Can Köse olurken, onu 4 golle Nadir Çiftçi izliyor. 

Umut Dilek Tugay Keleş Akın Akman gol krallığı Karaman FK