Karaman FK'nın Cezası Belli Oldu

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu 29 Şubat Perşembe günü yaptığı toplantısında kulüplere ceza yağdırdı.

25 Şubat Pazar günü Karaman Stadyumunda oynanan 2. Lig kırmızı grupta Karaman Futbol Kulübü-Belediye Derincespor arasında oynanan karşılaşmada taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Karaman Futbol Kulübü’ne 28 bin lira para cezası verdi.

Aynı müsabakada Karaman FK Kulüp Müdürü Hüseyin Zenginoğlu’na ise rakip takım mensuplarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 9 bin lira da para cezası verdi.

Yine aynı müsabakada, Belediye Derince Spor Kulübü sporcusu Taha Aydınlı’ya rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 resmi müsabakadan men cezası ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle de 9 bin lira para cezası verdi.

Ayrıca Belediye Derincespor Kulübü antrenörü Ramazan Burak Öner’in rakip takım mensubuna yönelik hakareti nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 4.500 TL para cezası verdi.

PFDK ayrıca Kırmızı grupta mücadele eden,  Etimesgut Belediyespor Kulübü antrenörü Mustafa Avcı’nın, 25.02.2024 tarihinde oynanan Etimesgut Belediyespor–Motolux 68 Aksaray Belediye Spor TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, müsabaka hakemlerine yönelik hakareti nedeniyle 3 Resmi Müsabakada Soyunma Odasına Ve Yedek Kulübesine Giriş Yasağı ve 9.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına,

GMG Kastamonuspor Kulübünün, 25.02.2024 tarihinde oynanan GMG Kastamonuspor–Menemen Futbol Kulübü TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 28.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GMG Kastamonuspor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 40.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

Karaman Futbol Kulübü Belediye Derincespor Hüseyin Zenginoğlu PFDK para cezası Taha Aydınlı Ramazan Burak Öner