Karaman FK Menemen FK'dan bir puanı kaptı

TAKİP ET

Türkiye 2. Futbol liginin ikinci yarı ilk maçında temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü İzmir deplasmanında Menemen FK ile karşı karşıya geldi.

Aydın bölgesinden B Klasman hakemi Eren Özyemişcioğlu'nun yönettiği Menemen FK-Karaman FK karşılaşmasının yardımcı hakemliklerini ise Balıkesir bölgesinden Mert Baykal, Manisa bölgesinden Gökmen Çambel ile Yunus Emre Çakar yaptı.

Menemen İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşma öncesi Pençe-Kilit Harekat bölgesinde devam eden operasyonlarda şehit düşen Mehmetçiklerimiz için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Saygı duruşu sonrasında Karaman FK'lı futbolcular asker selamı verdi.

Hayrullah, Alper, Mete, Furkan, Polat, Erdem, Yılmaz, Kadir, İbrahim, Ahmet ve Oktay 11'yle sahaya çıkan temsilcimiz Karaman FK ilk yarıya hızlı başladı. Yakaladığı birçok fırsatı gole çeviremeyen temsilcimiz ev sahibi ekibe sahayı dar etti. Menemen kalesine kontra ataklarla giderek pozisyonları gole çeviremedi. Rakip takımın ataklarını da Karaman FK savunması püskürtmeyi başardı ve ilk yarı 0-0’lık skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ilk yarıya göre daha temkinli bir oyunla başlayan Karaman FK, ilk yarıdaki kadrosundan 2 oyuncu değişikliği yaparak Yılmaz Daler’in yerine Ömer Faruk Gümüş’ü, Oktay Balcı’nın yerine ise yeni transfer Artun Akçakın’ı aldı. Değişikliklerin ardından rakibi karşısında baskısını artıran Karaman FK 59. Dakikada Ahmet Karademir’in ceza sahası içinde düşürülmesiyle penaltı satışı kazandı. Takımın penaltı atışını İbrahim Can Köse kullandı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Ancak Karaman FK’nın gol sevinci kısa sürdü. Ev sahibi ekip Menemen FK 60. Dakikada Sedat Şahintürk’ün ayağından golü buldu ve skoru eşitledi. Bu golün şokunu atlatan temsilcimiz 65. Dakikada Artun Akçakın’ın ayağından golü buldu ancak gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Maçın kalan dakikalarında savunmaya geçen temsilcimiz rakibin ataklarına geçit vermedi ve karşılaşmada her iki taraftan da başka gol çıkmayınca maç 1-1’lik eşitlikle sona ererken iki takımda birer puana razı oldular.

Ligin 21. Haftasında temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü 21 Ocak Pazar günü saat 14:00’da Yeni Karaman Stadyumu’nda Denizlispor’u konuk edecek.

 









Karaman Futbol Kulübü Menemen FK İbrahim Can Köse puan