Karaman FK: "Kimse Karaman FK'yı yalnız görmesin"

TAKİP ET

Karaman FK, bugün sahasında Isparta 32 Spor'u konuk etti. Karşılaşmayı yöneten hakemlerin yanlış kararları nedeniyle galip geleceği maçtan 3-2 mağlup ayrıldı.

Karaman Futbol Kulübü Yönetimi maç sonrasında yaptığı açıklamada “Türk futbolunda yaşanan adaletsizliklere bugün bir yenisi eklenmiştir” dedi.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Akıldan ve izandan yoksun maç yönetimi nedeniyle hakemler futbol konuşulmasının önüne geçmiştir. TFF ve MHK’yi sahada adaleti sağlamak, toplumsal kaosu önlemek üzere göreve davet ediyoruz. Yaklaşık 3 aydır maçlara atanmayan, kötü yönetimleri nedeniyle kızağa çekilen bu 'tetikçi' hakem üçlüsü bugün saha içerisinde ve sonrasında yaşanan bütün olayların müsebbibidir. Kulübümüzden bugüne kadar defalarca hakem hataları sebebiyle canı yanmasına rağmen toplumsal kaosa sebep olacak hiçbir açıklama yapılmamıştır. Sergilediğimiz bu davranışımız haklarımızın ve adalet arayışımızın olmadığı gibi bir algıya dönüşmesine asla müsade etmeyiz ve etmeyeceğiz. Karaman Futbol kulübünün ve takımımıza gönül vermiş taraftarlarımızın hakkını her mecrada en yüksek ses ile arayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bundan sonra oynayacağımız hiçbir mücadelede bugünkü ' tetikçi' hakemleri görmek istemediğimizi ve saha içerisinde mücadelemizi verip Karaman Futbol Kulübünü layık olduğu yere taşıyacağımızın bilinmesini istiyoruz. Karaman FK’nın alın teri emeklerinin yok edilmesi camiamiz için kabul edilemez bir durum hâline geldi. Görünen o ki bu zamana kadar göstermis olduğumuz fair-play odaklı davranışlar suistimal edilmektedir. Kimse Karaman FK’yı yalnız görmesin. Kimsenin hakkını yemediğimiz gibi, kendi hakkımızı da kimseye yedirmeyiz. Türk futbol kamuoyu da bunu böyle bilsin! Adalet istiyoruz” dendi.