Karaman FK-Iğdır FK maçının hazırlıklarını sürdürüyor

TAKİP ET

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı grupta 18. Hafta müsabakasında  yarın sahasında Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü'nü konuk edecek olan temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Karaman FK’da hedef kritik bir maç olan ve büyük önem taşıyan Iğdır FK karşılaşmasında iyi bir oyun ortaya koyup 3 puana ulaşmak. Geçen haftadan beri bu maça sıkı bir şekilde hazırlanan temsilcimiz çalışmalarını Teknik Direktör Cihan Erdil nezaretinde devam ediyor. Maç saatine kadar antrenmanlarını sürdürecek olan temsilcimizde oyuncuların motivasyonu ve moralleri ise oldukça yüksek. Hafta boyunca okullarda öğrencilerle, sokakta vatandaşlarla buluşan takım, yarın oynanacak karşılaşmada taraftarlarından destek istedi.

Ligde 33 puanla üçüncü sırada yer alan Iğdır Futbol Kulübü’nü yenip 18 olan puanını 21 yapmak isteyen ve ilk yarıyı üst sıralarda tamamlamayı hedefleyen Karaman FK’da oyuncusundan, teknik ekibine, yönetiminden, taraftarına kadar tüm kesim galibiyete odaklandı.

Bu arada Karaman Valiliği’nin kararıyla yarın saat 14.00’de başlayacak olan Karaman FK-Iğdır FK karşılaşmasına güvenlik sebebiyle stadyuma Iğdır taraftarları alınmayacak.








Karaman FK Iğdır FK Karaman Valiliği taraftar maç Lig