Karaman FK İçin Zorlu Son 3 Hafta!

TAKİP ET

Ligin Son 3 Haftasına Girilirken, Karaman FK, 3 Maçta Zorlu Rakiplerle Karşılaşacak.

2. Lig Kırmızı Grupta İlimizi temsil eden Karaman FK, 35. Haftada İnegöl deplasmanında rakibine 1-0 yenilerek haftayı puansız kapatırken, Ligin kalan son 3 maçında zorlu rakiplerle mücadele edecek.
Grubunda 42 puan ve 12. Sırada yer alan temsilcimiz Karaman FK, bu hafta sonu (21 Nisan 2024) Pazar günü İlimizde Grubun Şampiyonluk adaylarında Kastamonu Sporu ağırlayacak.
Kastamonu spor 35. Haftayı kendi sahasında Lider Amed Spora 1-0 yenilerek şampiyonluk yarışında büyük bir yara alırken, Amed Spor ise şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşarak büyük bir avantaj elde etti ve şampiyonluğunu büyük ölçüde garantiledi.
Karaman FK, 37. Hafta da ise (28 Nisan) yine grubun güçlü ekiplerinden Iğdır FK’nın konuğu olacak ve son hafta (4 Mayıs) kendi evinde grupta üst sıralarda yer alan Soma Spor’u konuk edecek.
Grupta düşme hattındaki takımların yapacağı maçların önem arz ettiği maçların sonucu belirleyeceği Kırmızı Grupta Karaman FK’nın ligden düşme konusunda fazla bir riski olmasa da kalan 3 maçtan alacağı bir 3 puan ile ligi mevcut konumlarında tamamlaması muhtemel görünüyor.

Karaman Karaman FK 2.Lig Kırmızı Grup