Karaman FK İçin İlk Yarının Son 6 Kritik Maçı

TAKİP ET

Geçen sezon şampiyonluk yaşayarak 2. Lige yükselen temsilcimiz Karaman FK'da sezonun ilk 13 Maçında beklentilerin altında alınan sonuçlarla 11 puan toplayarak 14. Sırada yer alıyor.

Ligin ilk yarısının bitimine 6 hafta kalırken, 3 kendi sahasında, 3'te deplasmanda oynayacağı karşılaşmalarda grubun güçlü ekipleri ile karşı karşıya gelecek.
Bu hafta sonu İlimizde grubun güçlü ve iddialı ekibi, 5. Sıradaki Anagold 24 Erzincanspor’u konuk edecek olan Karaman FK’nın, gelecek hafta ise grupta 8. Sırada yer alan  Fethiyespor’a konuk olacak.
Daha sonraki maçında ise 9. Sıradaki İnegölspor’u sahasında ağırlayacak, 17. Haftada 3. Sırada yer alan Kastamonu deplasmanına çıkacak olan temsilcimiz 18. Haftada 4. Sıradaki Iğdırspor ile Karaman’da karşılaşacak ve 19. Son haftada ise 6. Sıradaki Somaspor deplasmanı ile ligin ilk yarı maçlarını tamamlamış olacak.
Temsilcimiz Karaman FK 19 maçlık ilk yarıda oynan 13 maçta sadece evinde Uşakspor’u 4-0 ve Arnavutköy’ü 2-1 yendi, 4 deplasmandan (Denizli, Düzce, Derince ve Etimesgut) ve iç sahada da Aksaray maçından beraberlik alarak 11 puan toplayabildi.
Kalan 6 maçtan Karaman FK’nın puanlar alması ve ikinci yarıda korkulu rüya yaşamaması için ilk yarı sonunda 20 civarında puan toplaması gerekiyor. Fikstürdeki kalan maçlara göre de durum çok kritik gibi görünüyor. Karaman FK bu 6 maçtan puan toplayamaz ise ikinci yarıda takıma mutlaka çok iyi transferler yapılarak ligde kalmamız gerekiyor.

karaman karaman fk 2.lig