Karaman FK'da Sinan Kurt Neden Oynamıyor?

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü Teknik Direktörü Cihan Erdil, Sinan Kurt'un neden oynamadığıyla ilgili açıklamada bulundu.

Kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında 'Sinan Kurt Neden Oynamıyor?' sorusu üzerine Teknik Direktör Erdil, Sinan Kurt'un geçen yılın devre arasında resmi sözleşme imzaladığını, o süreçten bugüne kadar gelen performanstan kaynaklı tam istenilen bir şey alınamadığını söyledi.

Şuan ki durumuyla alakalı performansında herhangi bir sıkıntı olmadığını dile getiren Erdil, "Tamamen 3.bölgedeki o bitiriciliği ondan da göremiyoruz. Her seferinde geliyor konuşuyoruz anlatıyoruz 'Şöyle, böyle yapman lazım' diyerek.

ANTRENMANLARDA BAKTIM İSTEDİĞİMİ ALAMADIM

Antrenmanlara gidiyor onları çekiyoruz oyunculardan isteyen izleyebiliyor. Ben ilk geldiğimde ilk 11'de oynatırım demiştim. Antrenmanlarda baktım istediğimi alamadım. Bir ay bekledim sonra kupa maçı çıktı. Kupa maçında yeniden görmek istedim. Sinan'ın kupa maçında sakat olması belki dezavantaj oldu. Orada göremedik." dedi.

Erdil, oyuncularla birebir konuştuğunu belirterek, "Performansla alakalı konuşuyoruz. Her gün antrenmanları çekip onlarla izliyoruz. Hangisinden ne kadar faydalanırız, neler yapabiliriz diye.

BENCE HATAYI KENDİLERİNDE BULMALARI LAZIM

Amed maçında ben Sinan'ı 17 dakika sahaya attım. İstediğimi alamadım. Dedim ki keşke İbrahim'i çıkartmasaydım. Sinan orada 17 dakikada iyi bir şeyler yapsaydı 30 dakika - 40 dakika olacaktı. Biz sürekli performanslarla ilgili konuşuyoruz. Sadece Sinan değil sonradan gelen tüm oyuncularla alakalı istediğimiz verimi tam alamadım. Süreleri de zaman zaman kısalıyor. Az oluyor oyuna giremiyorlar. Bence hatayı kendilerinde bulmaları lazım." dedi.

İLK 11'DE BAŞLAMADI

Sinan Kurt'un 2.ligde oynanan toplam 12 maçta ilk 11'de başlamadığı öğrenildi.

Kurt, oynanan maçların bazılarında son dakikalarda girerek takımına destek olduğu öğrenildi.

SİNAN KURT

2 Kasım 2022 tarihinde Karaman FK, bir dönem Bayern Münih forması da giyen 26 yaşındaki Sinan Kurt ile anlaşmaya vardı.

Futbola Mönchengladbach altyapısında başlayan Sinan Kurt, 2014 yazında 3 milyon euro'luk bonservis ücretiyle Bayern Münih'e transfer oldu.

Bayern Münih'te Pep Guardiola, Sinan Kurt'a A takımda şans vermişti. Bayern Münih yıllarını ikinci takımda geçiren Sinan Kurt, 2014-15 sezonunda Bundesliga'da Bayern Münih'in Hertha Berlin'i 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada sonradan oyuna dahil olmuştu.

Bayern Münih'te beklentilerin uzağında kalan Sinan Kurt, 2016'da Hertha Berlin'e transfer oldu. Son olarak 2020-21 sezonunda Slovak ekibi Nitra'nın formasını terleten Sinan Kurt geçen sezon futboldan uzak kalmıştı.

karaman sinan kurt karaman fk