Karaman FK'da, Sarıyer yenilgisinin faturası forma giymeyen futbolcuya çıkarıldı

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü'nün 2. Lige yükselmesinde pay sahibi olan geçen sezonki kadrodan kalan sayılı oyunculardan olan ve bu sezon sadece Sarıyer maçının ikinci yarısında oynama şansı verilen Selçuk Hakalmaz, Teknik Direktör Abdullah Ercan tarafından Sarıyer mağlubiyeti sonrasında kadro dışı bırakıldı.

Ligde geride kalan son üç maçtan sadece Sarıyer karşılaşmasının ikinci yarısında 67. Dakikada oyuna dahil olan sol bek Selçuk Hakalmaz’ın kadro dışı bırakıldığı ve kendisine kulüp bulmasının tebliğ edildiği öğrenilirken, Sarıyer yenilgisinin Teknik Direktör Abdullah Ercan tarafından takımda forma giyme şansı verilmeyen oyuncuya kesilmesi şaşkınlıkla karşılandı.

Karaman Futbol Kulübü, Türk Futbol tarihine geçecek kararıyla ligde oynanan üç maçta da başarısız olan takımda forma giyme şansı bile bulamayan Selçuk Hakalmaz’ı başarısızlığın günah keçisi olarak belirlerken, kadro dışı kalan oyuncu Selçuk ve kulüp ise sessizliğini koruyor.

27 yaşındaki sol bek Selçuk Hakalmaz, geçtiğimiz sezon Fethiyespor’dan transfer edilmiş ve 3. Ligdeki karşılaşmalarda forma giyme şansı bularak şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.



karaman fk sarıyer selçuk hakalmaz abdullah ercan kadro dışı