Karaman FK'da Şaban Yıldırım İddiası

TAKİP ET

Ajanshaber'den Salim Manav'ın haberine göre, 3. Lig'de hedefi şampiyonluk olan Karaman FK'da Zafer Hızarcı'yla yolların ayrılmasının ardından yeni hoca belli oldu.

TFF 3. Lig'de bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve zirve mücadelesi veren Karaman FK'da teknik direktör Zafer Hızarcı'yla yollar ayrıldı.

Önder Karaveli'nin yerine Şaban Yıldırım

Karaman FK'da gündeme gelen ilk aday Önder Karaveli oldu. Karaveli ile imza aşamasında anlaşamayan Karaman FK'nın yeni hocası Şaban Yıldırım oldu.

Karaman yetkilileri, Yıldırım'la sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. Resmî imzaların, yarın gerçekleşeceği belirlendi. Şaban Yıldırım hafta sonu oynanacak Kahraman Maraş spor karşısında takımın başında olacak.

Karaman FK, Kahramanmaraşspor ile sahasında karşılaşacak

Öte yandan, son lig maçında Elaziz Belediye'ye 2-0 mağlup olan Karaman FK, bir sonraki maçını 5 Şubat Pazar günü saat 14.00'te Kahramanmaraşspor ile sahasında karşılaşacak.

Karaman FK, ligde 19 maç sonunda 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 39 puan topladı ve ikinci sırada yer aldı.

Sakaryaspor, Denizlispor ve Bursaspor formalarını giydikten sonra Teknik adam olarak Kartalspor, Pendikspor, Sakaryaspor ve son olarak da İnegölspor’u çalıştıran, 2021 yılında başına geçtiği İnegöl temsilcisi hocalığından Ekim 2022 ayında ayrılan Şaban Yıldırım, Sakaryaspor’u iki kez şampiyon yaparak 1.lige taşıma başarısını göstermişti.