Karaman FK'da Lig Öncesi Önemli Sınav

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü, 2. etap kamp çalışmalarını kapsamında Ispartaspor ile hazırlık maçı yapacak.

TFF 3.lig 2.grpta bu sezon Karaman'ı temsil edecek olan Karaman Futbol Kulübü, Burdur'da 2. etap kamp çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Karaman FK, kamp çalışmaları kapsamında hazırlık maçları da yapıyor.

Temsilcimiz, daha önce oynadığı ilk hazırlık maçında Kepez Belediyespor'u Umut Dilek'in attığı golle 1-0 mağlup etmişti.

Yarın (13 Ağustos Cumartesi)  2. lige ekibi Ispartaspor ile karşı karşıya gelecek.

Bu maçlar sonucunda Teknik Direktör Zafer Hizarcı ve Yönetim Kurulu takımın eksik noktalarını belirleyip transfer takviyesi yapıp yapmayacağına karar vereceği öğrenildi.

“ÇOK VERİMLİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRİYORUZ”

Karaman FK A Takım İdari Menajeri Ahmet Akteke, devam eden kamp çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 “Öncelikle çok değerli Onursal Başkanımız Sayın Mehmet Ali Han, çok değerli kulüp başkanımız Sayın Süleyman Han ve çok değerli yönetim kurulumuza bu değerli görevi şahsıma layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum.

Birbirinden değerli, kaliteli, yetenekli ve karakterli futbolcularımızın bulunduğu Karaman Futbol Kulübü’nde çok değerli teknik direktörümüz Sayın Zafer Hızarcı hocamız ve değerli teknik heyetiyle aynı hedef, amaç doğrultusunda bir arada olmaktan gerçekten çok mutluyum. Bunu özellikle belirtmek istiyorum.

Bilindiği üzere 2. Etap Burdur kampımıza 2 Ağustos tarihinde başlamamızla beraber, bugün itibariyle kampımızın 8. Gününü geride bıraktık. Çok verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz. Süper Lig takımlarından Başakşehir, Antalyaspor ve Alanyaspor, Birinci Lig takımlarından, Bodrumspor ve Denizlispor’un kamp yaptığı otelimizde bizleri böylesine kaliteli imkanları böylesine sağlıklı çalışma ortamını sağladıkları için en başta Sayın Onursal Başkanımız Mehmet Ali Han, kulüp başkanımız Sayın Süleyman Han ve değerli yönetim kurulumuza takımımız adına çok teşekkür ediyorum.

“KARAMAN FUTBOL KULÜBÜ KESİNLİKLE 3. LİG KULÜBÜ DEĞİLDİR”

Karaman Futbol Kulübü kesinlikle 3. lig kulübü değildir. Kulübümüzün şu anki imkanları 1. Lig seviyesindedir. Şu anki Türk kulüplerinin durumuna baktığımızda birçok kulübümüz borç batağında, transfer yasağı ile boğuşan kulüplerimiz var, transfer tahtasını açamayan birçok takım var, İnanılmaz kötüye giden kulüplerimiz var şu anda. Sayın başkanlarımızın kulübün başına geçmesiyle beraber getirdikleri vizyonla beraber Karaman FK’nın geldiği nokta gerçekten muazzam. Baktığımız zaman başkanımızın tesisleşme hamleleri, kısa sürede bu değerli hedef takımı oluşturması, bunlar gerçekten kolay şeyler değil. Şimdi baktığımız zaman Zafer Hızarcı hocamızı takımın başına getirmekle başkanımız ne kadar iddialı olduğunu tüm futbol kamuoyuna göstermiş oldu. Bunlarda bizi heyecanlandıran gelişmeler oldu. Baktığımız zaman Karaman Türkiye’nin güzide şehirlerinden birisi neden diye sorarsınız öncelikle Karaman Türk Dilinin Başkenti, böylesi tarihi bir şehrimizde görev yapmaktan onur ve şeref duyuyorum, bunun heyecanını yaşıyorum. Karaman’ın geleceğine bakınca şunu görüyorum; Şehrin dinamikleri, sivil toplum örgütleri, taraftarlarımız, hepimiz şehir olarak kenetlenirsek bir olursak hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum.

“TARAFTARLARIMIZ BİZİM İÇİN OLMAZSA OLMAZIMIZDIR, BİZLER İÇİN İTİCİ GÜÇTÜR”

Taraftarlarımız bizim için olmazsa olmazımızdır, bizler için itici güçtür. Futbolcularımız taraftarlarımızla buluşmak için sabırsızlanıyor. Ligin ilk maçı olan Turgutluspor maçında taraftarlarımızı görmek için bizlerde heyecanlı ve sabırsızlanıyoruz. İnşallah ligin ilk maçına hazır olarak iyi bir başlangıç yaparak taraftarlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz. Onların bizi yalnız bırakmayacağına inanıyoruz. Hedeflerimize hep beraber bir bütün olarak kenetlenerek ulaşmayı ümit ediyoruz” dedi.