Karaman FK'da Kastamonuspor mesaisi başladı

TAKİP ET

TFF 2. Ligde sezon bitimine 3 hafta kala Karaman Futbol Kulübü hafta sonu sahasında grup ikincisi GMG Kastamonuspor'u konuk edecek.

Ligde 42 puanla 11. Sırada yer alan Karaman Futbol Kulübü, 71 puanla ikinci sıradaki GMG Kastamonuspor’u yenmek istiyor. Geçtiğimiz hafta İnegölspor’a mağlup olan ve oynadığı son üç karşılaşmada sadece bir puan toplayabilen temsilcimiz, son 3 maçta rakiplerinden puan koparmak istiyor.

Karaman Futbol Kulübü, Pazar günü Yeni Karaman Stadyumunda oynayacağı GMG Kastamonuspor maçının hazırlıklarına dün Kemal Kaynaş Stadyumunda yaptığı antrenmanla başladı.

Bu maçın hazırlıklarını hafta sonuna kadar sürdürecek olan temsilcimiz güçlü rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyup 3 puana ulaşmayı hedefliyor.

Ligin ilk yarısında Kastamonu’da oynanan karşılaşmada 2-0 galip durumdayken sahadan 3-2 mağlup ayrılan taraf olan ve maçın devre arasında Kastamonuspor Kulüp Başkanı Enes Ege Aygün sahaya inerek temsilcimizin ilk golünde payı olan 70 numaralı futbolcu Ahmet Karademir’in üzerine yürüyüp sözlü ve fiziki saldırıda bulunmuş ve bu konuda Karaman ve ulusal medyada gündem olmuştu.  Ancak TFF yaşanan olayları görmezden gelip GMG Kastamonuspor’a ceza vermemişti.











Karaman Futbol Kulübü GMG Kastamonuspor Ahmet Karademir Enes Ege Aygün TFF antrenman