Karaman FK'da bayram havası! 3-0

TAKİP ET

3. Lig temsilcimiz Karaman FK Ligin 13. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Bayrampaşa AŞ maçını 3-0 kazanarak liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmanın ilk yarısında özellikle ilk 20 dakikada konuk Bayrampaşa daha etkili bir futbol ortaya koyarken 12. Dakikada gelişen Bayrampaşa atağında sol taraftan giren ve topu önüne alan Bayrampaşalı oyuncunu vuruşu sol üst direğe çarparak auta çıktı ve konuk bir gol pozisyonunu değerlendiremedi.

Yine konuk ekibin birkaç atağında da Bayrampaşalı ileri uç elemanları gol pozisyonlarını değerlendirmezken, 36. Dakikada gelişen Karaman FK atağında ceza sahasının sağ dışından Akın’ın muhteşem volesinde top filelerle buluşarak Karaman FK’yı 1-0 öne geçirdi.

Bu golden sonra daha atak bir futbol ortaya koyan Karaman FK birkaç gol pozisyonunu değerlendiremedi ve ilk yarı Karaman FK’nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

2. Yarıya temsilcimiz Karaman FK daha etkili başladı ve 55. Dakikada gelişen atakta sağdan Abdulsamet’in pası ile ceza sahası içinde buluşan Umut Dilek topa gelişine vurdu ve top filelerle buluştu ve skoru 2-0’a çıkardı.

63. Dakikada gelişen Bayrampaşa ataşında ceza sahası içinde Bayrampaşalı Zaferin şutunu kaleci Onur uzanarak topu kornere çıkardı.

Ardından 2 dakika sonra gelişen konuk Bayrampaşa atağında yine kaleci Onur yüzde yüzlük bir golü engelledi.

72 Dakikada gelişen atakta Akın sağda Samet ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kaldı, şutu üstten auta çıktı.

82.Dakikada Bayrampaşa atağında Zafer kaleci Onur ile karşı karşıya kaldı, plasesini kaleci Onur soğukkanlılıkla çelmeyi başardı ve bir golü daha önledi.

86. Dakikada gelişen Karaman FK atağında Umut Dilek ceza sahası içinde topla buluştu, düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturarak takımını 3-0 öne geçirdi ve karşılaşma da Karaman FK’nın 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Kırmızı beyazlılar bu galibiyet ile liderliğini sürdürürken puanını ise 30’a yükseltti.

Temsilcimiz Pazar günü oynanacak 14. Haftayı BAY geçecek. Karaman FK 15. Haftada 3 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Yeşilyurt D.Ç. Spor ile karşılaşacak.