Karaman FK: "Bu Şehrin Takımına Hep Birlikte Sahip Çıkalım"

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Kapar ve yönetim kurulu, basın toplantısı düzenleyerek kulübün çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Bir restoranda düzenlenen toplantıya, Kapar ile Kulüp Genel Sekreteri Mahmut Selim Dülger, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Sılanar, Mehmet Özoğul ve basın mensupları katıldı.
Karaman FK'nın ligde 18. haftadır lider olarak yoluna devam ettiğini söyleyen Kapar, şampiyonluğa oynayan bir takım olduğunu aktardı.
- "ŞAMPİYONLUK HAVASINDA OLMAYAN BİR ŞEHRİMİZ VAR"
Daha önce kulüpte görev almış ve katkıda bulunmuş kişilere teşekkür eden Kapar, "Bu takım olmasaydı bizi şu anda birbirimize kenetleyen bir etken yoktu. Her şey çok güzel ama bir kaynaşma, şampiyonluk havasında olmayan bir şehrimiz var maalesef. İnşallah bu desteği almak için elimizden geleni yapacağız sizlerin de katkılarıyla. Yolu açalım ki bu takımı ikinci lige hep beraber çıkaralım. Bizim de eksiklerimiz vardır. Bizim göremediklerimiz, yanlış söylediklerimiz vardı elbette. Doğruyu nasıl görüp gerçekleştirebiliriz konusunda birlik olalım." dedi.
Kapar, asıl ortak paydanın Karaman FK olduğunu dile getirerek, "Birbirimize küskünlüğümüz dargınlığımız varsa bu kulüp için geride bırakalım, takıma sahip çıkalım. Zafere gidilen yolda kanca takılacaktır. Bu kancalara da biz takılı kalmayacağız. Hocamızla, yönetimimizle, başkanlarımızla biriz. Sizlerde bu konuda desteğinizi bizlerden esirgemeyeceğinizden eminim" diye konuştu.
- TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Kapar, şöyle konuştu:
"Sinan Kurt, yaklaşık 2 ay önce Karaman’a gelerek idmanlarına başladı. Türk vatandaşı olmadığı için bu süreci bekledik. Şu anda kendisi Türk vatandaşı oldu, devre arasında da lisansı çıktı. Ama belli bir dönem futbol oynamadığı için şu anda hazır değil. Hazır olduğunda da hocamız oynatacaktır. 3 tane de yeni transfer yaptık. Transfer komitemiz Onursal Başkanımız Mehmet Ali Han’ın nezaretinde çalışmalarına devam ediyor. Başkanımız, çok transferin iyi olacağından emin olmadığı için nokta atışlarıyla işi bitireceğini söylüyor. Yıllar önce ikinci lige çıktık. Böyle bir havayı o zaman yaşamızdır. Ama şu anda da o havaya girdik. Biz biriz beraberiz havasını hep birlikte verelim. Yönetimin uygun görmesi halinde transferlerin yapılacağına inanıyorum."