Karaman FK Başkanı Han: "Bu Takım Ligde Kalacak"

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Ali Han, sosyal medyada bir futbolseverin yaptığı paylaşımında yorum yaparak takımın ligde kalması için bütün güçleriyle çalıştıklarını bildirdi.
Aldığı üst üste mağlubiyet ve beraberliklerle ligde alt sıralara gerileyen TFF 3.lig 1.gruptaki temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü, son oynadığı Fatsa Belediyespor maçında bir puanı hanesine yazdırmıştı.
Temsilcimiz bu sonuçla ligde 28 puanla 14. sırada yer alıyor. 18 takımın yer aldığı grupta temsilcimiz düşme potasında yer alan 4 takımın bir üstünde yer alıyor. 
Karaman FK’nın yaşadığı bu kritik süreç sosyal medyaya da taşındı. Sosyal medyada bir futbol severin yaptığı paylaşımın altına yorum yazan Kulüp Başkanı Han, gece gündüz çalıştıklarını belirtti. 
Han, yaptığı yorumda şu ifadeleri kullandı:
"Çok değerli sporsever Karamanlı hemşerilerim. Aynen biz gece gündüz uyumuyoruz bu takımı ligde tutmak için dilek ve temenni veya eleştirilerinizi açığız inşallah bu takım ligde kalacak bunun için bütün gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah Bunlardan da ders çıkaracağız. Bu zor günler bizi daha hırs yapıyor Rabbim hayırlı eder inşallah yalnız biz mantığımızla hareket etmemiz lazım duygularımızla değil bunun için karaman halkından sabırlar bekliyoruz eğer bizlikte kaldığımız zaman iyi bir takım yapmazsak sorumlu biz dedir. Hepinizi mantıkla hareket etmeye çağırıyorum daha altı maçımız var bunu en iyi biçimde değerlendirmek istiyoruz hep beraber hepinizi Allah’a emanet ediyorum."