Karaman FK, Ayvalıkgücü Belediye Spor maçı hazırlıklarına başladı

TAKİP ET

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Karaman FK, ligin 26. Haftasında deplasmanda oynayacağı Ayvalıkgücü Belediye Spor maçı hazırlıklarına bugün yapmış olduğu yenileme antrenmanıyla başladı!

Ligde 25 hafta geride kalırken Karaman FK şampiyonluktan kopmaya başladı. Ligin ilk yarısını 36 puanla lider tamamlayan ekip ikinci yarıda teknik direktör Zafer Hızarcı ile yollarını ayırmış, Şaban Yıldırım ile yoluna devam etme kararı almıştı.

Hizarcı ile ligde 12 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyet alan kırmızı-beyazlı ekip, Şaban Yıldırım ile çıktığı 5 lig maçından 2 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti.

Son olarak Ergene Velimeşespor maçında alınan beraberlik taraftarın tepkisine neden oldu. Kaybedilen her puan takımın şampiyonluk yolunda büyük yara almasına neden oluyor.

GÖLCÜ OYUNCU UMUT KADRO DIŞI MI KALDI?

Diğer taraftan Karaman FK’nın golcü oyuncularından Umut Dilek’in şampiyonluk yolunda kritik bir maç olan Ergene Velimeşespor maçı kadrosunda yer almaması ve karşılaşmayı tribünden izlemesi dikkat çekerken, kulüpten oyuncunun durumuyla ilgili ise herhangi bir açıklama yapılmadı. Umut’un kadro dışı bırakıldığı yönünde söylentiler ise kulislerde dolaşmaya başladı.

Lig’de 48 puanla 2. sırada yer alan Karaman Futbol Kulübü, ligin 26. haftasında deplasmanda Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaşacak. 

Takım bu maçın hazırlıklarına bugün itibariyle başladı.








karaman futbol kulübü umut dilek ayvalıkgücü belediyespor