Karaman FK, Aksaray deplasmanında 3 puanı kaptı

TAKİP ET

2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Karaman FK bugün Aksaray deplasmanında Motolux 68 Aksaray Belediyespor'la oynadığı güzel oyun ve aldığı 2-0'lık galibiyet ile 3 puanı alarak zirvede bizde varız dedi.

Saat 14.00'de başlayan karşılaşmaya temsilcimiz Karaman FK iyi başladı ve 9. dakikada gelişen Karaman FK atağında ceza sahası dışından sert şutu sağ kale çizgisinden Aksaray defansı çıkardı.

10. Dakikadan itibaren oyunun kontrolünü ele alan ev sahibi Aksaray Belediyespor 15. Dakikada geliştirdiği atakta soldan ceza sahasına giren Aksaraysporlu oyuncu kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak Kaleci Hayrullah tedbirli davranarak topu uzaklaştırmayı başardı.

17 ve 18 Dakikalardaki Aksaray ataklarından da ev sahibi ekip gol pozisyonlarını değerlendiremedi.

40. Dakikada korner kullanan Karaman FK Anıl’ın vuruşunda top sağ köşede kalecinin de müdahalesine rağmen filelerle buluştu ve Karaman FK 1-0 öne geçti, ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya ev sahibi Aksaray iyi başladı, 56, 63. Dakikalardaki tehlikeli ataklardan da sonuç alamayan ve gol atmak için kontrolsüz bir oyun ortaya koymasını fırsata çeviren Karaman FK 74. Dakikada İbrahim, kaleci ile karşı karşıya kaldığı topa iyi vuramadı ve kaleci topu önledi.

80. Dakikada ise kaleye 20 metre uzaktan Oktay’ın sert şutu filelerle buluştu ve skoru 2-0’a getidi. Karşılaşmada başka gol olmayınca temsilcimiz Karaman FK bu çok önemli deplasmandan 2-0’lık galibiyet ve 3 puanla döndü.

Bu galibiyet ile Karaman FK puanını 31’e çıkardı ve 9. Sıraya yükseldi. Karaman FK 11 Şubat Pazar günü  evinde İskenderunspor’u ağırlayacak.  







Karaman FK Aksaray Belediyespor galibiyet gol