Karaman FK, 3 puanı 2 golle aldı

TAKİP ET

Türkiye 2. Futbol ligi kırmızı grup 12. Hafta maçında temsilcimiz Karaman FK, Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Spor ile karşı karşıya geldi.

Karaman Şehir Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Serkan Pınar, Mehmet Akpınar ve Orhan Timurtaş hakem üçlüsü yönetti.

Karaman FK sahaya Hayrullah Mert,  Alper, Mete, Ahmet Furkan, Nadir, Özcan, İbrahim Can, Anıl Batın, Berkan Burak, Ahmet Karademir ve Kadir Kaan 11’yle çıktı.

Karşılaşmaya etkili başlayan temsilcimiz maçın henüz 2. Dakikasında geliştirdiği atağı iyi değerlendien Nadir’in yuvarlak meşini ağlarla buluşturmasıyla 1-0 öne geçti. Bu golden sonra ataklarını iyice sıklaştıran ve rakibi karşında baskılı bir oyun ortaya koyan Karaman FK ilk yarının son dakikalarında penaltı atışı kazandı. Dakika 44’de Nadir ağları ikinci kez havalandırarak kendinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. İlk yarı 2-0 Karaman FK’nın üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda ise konuk ekip Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Belediyespor daha baskılı bir oyun sergiledi. Karaman FK yarı sahasında gol yolları arayan ekip maçın 78. Dakikasında Siraç’ın attığı golle farkı bire indirdi. Oldukça sert geçen karşılaşmada hakem 2 kırmızı ve 12 sarı kart gösterdi.

Karaman FK’dan Kadir Kaan 70. Dakikada, Arnavutköyspor’dan ise Ufuk 75. Dakikada gördükleri kırmızı kartlarla takımlarını 10 kişi bıraktılar. 

Karşılaşmada hakem Serkan Pınar Karaman FK’dan Mete, Berkan Burak, Nadir ve Ömer Faruk’a, Arnavutköy Belediyespor’dan Cantuğ, Hüseyin Eren, Ufuk, Mustafa, Kerem, Umut, Ahmet Batuhan ve Hakan’a sarı kart gösterdi.

Temsilcimiz Karaman FK aldığı bu galibiyetle puanını 10’a yükseltti. 

Karaman FK 12 Kasım Pazar günü Ankara deplasmanında Etimesgut Belediye Spor’la karşılaşacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 12. hafta sonunda oynanan maçlarda alınan toplu sonuçlar şöyle;

Belediye Derincespor 1-Anagold 24 Erzincanspor 1

Amed Sportif Faaliyetler 1-Etimesgut Belediyespor 0

Motolux 68 Aksaray Belediyesporr 0-GMG Kastamonuspor 2

Karaman FK 2-Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Bld. Gençlik ve Spor 1

Düzce Cam Düzcespor 0-Alagöz Holding Iğdır FK 0

Uşakspor A.Ş. 0-Fethiyespor 2

İskenderunspor A.Ş. 3-İnegölspor 1

Sarıyer 1-Somaspor 2

Denizlispor 1-Menemen FK 2

 

































karaman kuzey marmara a.ş. arnavutköy belediyespor nadir gol kırmızı kart