Karaman FK 2-0 Öne Geçtiği Karşılaşmadan 2-2 Berabere Ayrıldı

TAKİP ET

3. Lig 2. Grupta Sezonun son maçında İlimizde grubun güçlü ekiplerinden Orduspor 1967'yi ağırlayan ve grupta 2.'lik şansı için sahaya çıkan Karaman FK İlk yarısını 2-0 önde bitirdiği maçtan 2-2 berabere ayrıldı. 

İlk yarısında müthiş bir oyun ortaya koyan temsilcimiz Karaman FK, oyunun hakimiyetini elinde tuttu ve 33. Dakikada gelişen atakta Burak Güler’in attığı golle 1-0 öne geçti,
Golden sonra da oyun kontrolünü elinde tutan ve gol arayan Karaman FK 38. Dakikadaki atakta İdris Fuat’ın attığı gol ile skoru 2-0’a getirdi ve ilk yarı da bu skor ile sona erdi.
Karşılaşmanın 2. Yarısında ise Konuk Orduspor oyuna çok iyi başladı ve 49. Dakikada kazandığı penaltıyı gole çeviren Uğur Ayhan skoru 2-1’e getirdi.
Golden sonra da ataklarını sürdüren Orduspor Abdulkadir Akyıldız’ın attığı golle karşılaşmada 2-2 eşitliği sağladı.
Golden sonra karşılık ataklarda gol bulamayan taraflar 2-2’lik beraberlik ve 1’er puanla ayrılırken, Kestelspor Ayvalık deplasmanında 90. Dakikada bulduğu gol ile grupta 2.’liği elde etti, Karaman FK ise 65 puanla 4., Orduspor 66 puanla da 3. Sırada yer aldı.
Böylelikle Kestelspor, Orduspor 1967, Karaman FK, Ayvalıkgücü ve Kuşadasıspor Play Off mücadelesine kalan takımlar oldu.
Play Off maçlarının yer ve tarihleri önümüzdeki günlerde TFF tarafından duyurulacak.
OYNANAN MAÇLAR ŞU ŞEKİLDE:
Kuşadasıspor 5 - 2 23 Elazığ Futbol Kulübü
Ayvalıkgücü Belediyespor 0 - 1 Alanya Kestelspor
Ergene Velimeşe 0 - 1 Bulvarspor
Ofspor 0 - 1 Iğdır Futbol Kulübü
Bayrampaşa 2 - 1 Turgutluspor
Gümüşhanespor 0 - 0 Darıca Gençlerbirliği
Karaman Futbol Kulübü 2 - 2 Orduspor 1967 SK










karaman karaman fk