Karaman F.K.'da Zorlu Hafta

TAKİP ET

Çarşamba günü Z.T.K.'nda Ankara Demirspor ile Karşılaşacak olan Karaman F.K., Pazar Günü de Sahasında Grubun Güçlü Ekibi Kestelspor'u Ağırlayacak.

*Lige Şampiyonluk Parolası ile başlayan ve bu hedefi doğrultusunda ligin 4 haftasında fire vermeden tüm maşlarını kazanarak 4 maçta topladığı 12 puanla Grubunda Lider durumda olan temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü, Cumartesi günü zorlu Kahramanmaraş deplasmanından 1-0’lık galibiyet ve 3 puanla dönerken, bu hafta zorlu iki maç için mücadele edecek.
Karaman F.K. Çarşamba günü Ankara deplasmanında Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçı için Ankara Demirspor’a konuk olacak.
ZTK için Pazar günü antrenmanlara başlayan Karaman F.K, bu maçtan 3. Tur bileti kapmaya çalışacak.
Ancak Lig için çok önemli bir maçı ise Pazar günü İlimizde Grubun güçlü ekibi, 2 puan far ile gurup 2.’si Kestelspor ile oynanacak.
Karaman F.K. için büyük önem arz eden bu maç, Ligde Şampiyonluk için bir kırılma noktası olacak ve galibiyet halinde Karaman F.K. Grupta rakipleri ile arasındaki puan farkını açmış ve fikstürde ilk yarı için birkaç maç hariç büyük ölçüde rahatlamış olacak. 
Taraftarların ve Karaman Sporseverlerin de heyecan ile beklediği Kestelspor maçı için Pazar günü maça büyük ilginin olması bekleniyor.