Karaman F.K 20 Temmuz'da Sezonu Açıyor

TAKİP ET

*İlk Etap Çalışmaları 10 Gün Karaman'da, 16 Günlük Kamp Programı Sonrası Tekrar Karaman'da Hazırlık Çalışmaları Yapılacak.

Karaman Futbol Kulübü’nde yoğun tempo çalışmaları sürüyor.
Bir yandan mevcut tesislerde yenileme çalışmaları sürdürülürken, bir yandan transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlık proğramı da hız kesmeden sürdürülüyor.
Konu ile ilgili görüştüğümüz Karaman F.K. Başkan Yardımcısı Ahmet Kapar Transferler ve yeni sezon hazırlıkları hakkında şöyle dedi; “Bildiğiniz üzere yıni sezon için öncelikle Teknik Kadro yenilemesine gittik ve geçen yıl grubumuzda Lig Şampiyonu olan Batman Petrolspor’un deneyimli Teknik Direktörü Zefer Hızarcı ile anlaşarak vakit kaybetmeden de transfer çalışmalarını başlattık. Şu ana kadar 20 kişilik kadro oluşumunu sağladık ve 3-4 transfer daha yapmayı düşünüyoruz ve görüşmelerimiz de sürüyor. 23-25 kişilik bir kadro oluşturacağız, kamp döneminde de denemelere alacaklarımız var. Sezonu 20 Temmuz’da açacağız. Teknik Heyetimiz 19 Temmuz’da Karaman’da olacak ve 20 Temmuz’da 10 gün Karaman’da antrenmanlara başlayacağız. 2 Günlük istirahatın ardından da 1-16 Ağustos tarihlerinde bir kamp programımız olacak. Burdur,  Afyon veya bir başka yer olabilir,  görüşmelerimiz sürüyor. Kamp sonrasında 2 günlük istirahatın ardından 20 Ağustos’ta Karaman’da 3 Eylül’de başlayacak yeni sezon için çalışmalarımızı yaparak sezona hazır olacağız. İnşallah şampiyonluk için çıktığımız bu yolda inanıyorum ki hedefimize ulaşarak Karaman F.K.’yı 2. Lige yükseltiriz ve bu mutluluğu da tüm Karaman kamuoyu ile birlikte yaşarız.”  dedi.