Karaman Emniyet Müdürü Değişti

TAKİP ET

Resmi Gazete'de yayınlanan Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi ile Karaman Emniyet müdürü değişti.

Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararname ile boşta bulunan 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 49 ilin Emniyet Müdürü değişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi'ne göre; Karaman Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Fikret Bayraktar Emniyet Genel müdürlüğü emrine çekildi. Fikret Bayraktar'tan boşalan Karaman Emniyet müdürlüğü görevine ise Ardahan Emniyet Müdürü Ayhan Taş getirildi. 

Ayhan Taş Kimdir?

1987 Polis Koleji, 1991 Polis Akademisi mezunudur. Sırasıyla Ankara İl Emniyet Müdürlüğü, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, Bartın İl Emniyet Müdürlüğü, Trafik Uygulama ve Denetleme Daire Başkanlığı, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ile Diyarbakır A.Gaffar Okkan Polis Meslek Eğitim Merkezinde Öğretmen Emniyet Müdürü olarak görev yapmıştır.

İçişleri Bakanlığının 26.10.2016 tarih ve 2016/759 sayılı Müşterek Kararnamesi ile Ardahan İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır.

Evli ve iki çocuk babasıdır. Almanca ve İtalyanca bilmektedir.