KARAMAN ECZACI ODASI BİR GÜNDE 4 ANLAMLI ETKİNLİĞE İMZA ATTI

TAKİP ET

Karaman Eczacı Odası, 14 Mayıs Bilimsel Eczacılık gününde Atatürk Parkında bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Dün saat 10.00’da Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasıyla başlanan programa eczacılar ve vatandaşlar katıldı.

Çelenk bırakma törenini ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Daha sonra Karaman Eczacılar Odası Başkanı Azime Kağnıcı kürsüye çıkarak bir konuşma yaptı.

BİR GÜNLÜK KAZANÇLARINI “LÖSEV” E BAĞIŞLADILAR

 “Hastalıkta sağlıkta, yaşamınızın her aşamasında eczacınız yanınızda” diyerek sözlerine başlayan Kağnıcı, “Biz Karaman Eczacı Odasına bağlı eczacılar olarak bu özel günümüzü daha anlamlı hale getirmek için ‘Özel Günler Paylaştıkça Değer Kazanır’ dedik. Bugün eczanelerimizden elde edeceğimiz bütün geliri lösemi hastalığı ile savaşan çocuklarımızın tedavisinde onlara destek olan Lösev’e bağışlama kararı aldık” dedi

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN KAN BAĞIŞI YAPTILAR

Lösemi ile mücadele eden çocuklar için kan bağışında da bulunacaklarının altını çizen Kağnıcı şöyle konuştu: “Türk Milletinin kara gün dostu olan Kızılay için kan bağışında bulunarak onlara destek olmayı amaç edindik. Bugün gün boyunca Atatürk Parkında yapılacak olan etkinliğimize tüm Karaman halkını davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

RESİM VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Kağnıcı’nın konuşmasının ardından, Karaman Eczacı Odası tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik yapılan “Benim Eczanem” konulu kompozisyon yarışmasında ve “Senin Gözünden Eczane” yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

LÖSEV YARARINA KERMES DÜZENLENDİ

Ödül törenin ardından yine Karaman Eczacı Odasının LÖSEV yararına düzenlediği kermes açıldı. Kermesten elde edilen gelirin de LÖSEV’e bağışlanacağı açıklandı.

Haber: Adem DEMİREL