Karaman Devlet Hastanesinde..

TAKİP ET

Kamuoyu ve halkın gönlünü de fetheden Operatör Doktor Genel Cerrah Yıldıray Kuruçay..

KARAMAN’IN SAĞLIK MELEĞİ YENİDEN DEVLET HASTANESİNDE

KARAMAN’ın ve bölgenin başarılı cerrahlarından biri olan kamuoyu ve halkın gönlünü de fetheden Operatör Doktor Genel Cerrah Yıldıray Kuruçay, uzun bir aradan sonra tekrar Karaman Devlet Hastanesine ataması yapıldı.

Yaklaşık 1 yıl öncesine kadar Karaman Kent Merkezinde hizmet veren Özel bir hastanede görev alan tecrübeli Cerrah Yıldıray Kuruçay’ın tekrar Karaman Devlet Hastanesinde hizmet verecek olması sağlık camiası ve hemşehrilerimizi  şimdiden heyecanlandırdı.

Bugüne kadar geçirdiği sayısız başarılı operasyonları ile halk arasında “Sağlık Meleği” olarak da adlandırılan Doktor Yıldıray Kuruçay’ın önümüzdeki haftalarda Devlet Hastanesindeki görevine başlayacağı bilgi edinildi.
Yine Dokor Kuruçay’ın yanı sıra, Genel Cerrah Doç. Dr. Ahmet Arslan ve Beyin ve Sinir Cerrahisi Dr. Gökhan Reşidoğlunun da Karaman Devlet Hastanesine atamalarının yapıldığı öğrenildi.

Uyanış Gazetesi olarak halkın sevgisini kazanmış tecrübeli cerrah Dr. Yıldıray Kuruçay ve hekimlerimizi tebrik eder yeni görevlerinde başarılar dileriz.