Karaman Devlet Hastanesi'nde Bay-Pas Ameliyatına Başlanacak

TAKİP ET

* Başhekim Yılmaz; “Karaman Devlet Hastanesinde geçtiğimiz yıl 1500 civarında Anjiyo yapıldı, ve Bay-Pas Ameliyatları için Teknik ve fiziki eksikliğimiz büyük ölçüde giderildi”

* Yılmaz: “Ankara Şehir Hastanesi ile işbirliği yapıyoruz, önümüzdeki Hafta Kalp Damar Cerrahı Prof. Dr. Ümit Kervan Hastanemizde incelemeler yapacak ve bir hastamızı da (bulunacak bir hasta ve belirlenecek bir günde) ameliyat edeceğiz”

Karaman Devlet Hastanesi’ndeki gelişmeler yüz güldürmeye devam ediyor.

Yaklaşık 2 yıldır sürdürülen Kalp Anjiyolarında büyük oranda başarı elde edilirken, Anjiyo yapılan hasta sayısının 1500 civarında olduğu ve yakın zamanda da Bay-Pas ameliyatları için çalışmalar son aşamaya geldi.

Konu ile ilgili görüştüğümüz Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Yılmaz, Hastanenin Kalp Damar Cerrahisi ile ilgili; “Hastanemizde geçtiğimiz yıllarda başlanan Anjiyolarda büyük oranda başarı elde ettik ve geçtiğimiz yıl 1500 civarında Anjiyo yapılmıştır.

Artık Bay-Pas Ameliyatlarının hastanemizde yapılması için hazırlıklarımızı da tamamladık.

Bu noktada Ankara Şehir Hastanesi ile işbirliği yapıyoruz ve önümüzdeki hafta içerisinde Kalp Damar Cerrahı Prof. Dr. Ümit Kervan hocamız hastanemize gelecek ve yapacağı incelemeler sonunda bulacağımız bir hasta ve belirleyeceğimiz bir günde de Bay-Pas Ameliyatı yaparak bu konuda ilk adımı atmış olacağız.” dedi.

Karaman Devlet Hastanesi’nin hızla tüm eksiklerini tamamlayarak Karaman ve çevre komşu İl ve İlçelerimiz de hizmet verebilecek bir kapasiteye ulaşması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başhekim Dr. Yılmaz; “Karaman halkına en iyi hizmeti sunmak için tüm gücümüz ile çalışıyoruz ve önümüzdeki dönemde Karaman Devlet Hastanesi’nin her yönü ile daha iyi hizmet veren bir konuma geleceğine inanıyorum. Bu çalışmalarımızda bizlere destek veren Milletvekillerimiz Sayın Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser’e, Valimiz Sayın Fahri Meral’e ve AK Parti İl Başkanı Sayın Abidin Çağlayan’a teşekkür ediyorum” dedi.