Karaman'dan Diyarbakır'a 50 Kişilik Taraftar Grubu Gidecek

TAKİP ET

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı grupta haftanın en önemli maçlarından olan Amed Sportif Faaliyetler-Karaman Futbol Kulübü karşılaşması 2 Mart Cumartesi günü Diyarbakır Stadyumunda oynanacak.

Diyarbakır basınının haberine göre Karaman FK Kulüp Başkanı Süleyman Han’ın Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’yı arayıp maçın dostluk havasında geçmesi için Karaman’dan 50 kişilik taraftar grubuyla Diyarbakır’a gelmek istediklerini söylediği öğrenildi.

Ev sahibi kulüp Amed Sportif Faaliyetler Başkanı Aziz Elaldı’nın Karaman FK Başkanı Han’ın bu talebine olumlu yanıt vererek, “Karaman FK Başkanı Süleyman Han bizzat bizi arayarak 50 kişilik taraftarlarımızla Diyarbakır’a gelmek istiyoruz dediler. Bizde onlara şunu söyledik. Buyursunlar gelsinler. Onlar bizim başımızın tacıdırlar. Futbol seyirciyle güzeldir. Niye Karaman taraftarı burada olmasın ki? Bizde hiçbir zaman taraftar yasağı olmaz hangi takım taraftarları gelmek istiyorlarsa onları da misafir ederiz ama bize deplasman maçlarında uygulanan yasağı da hiçbir zaman kabul etmiyoruz” dedi.

Ligin ilk yarısında Karaman'da oynanan ve Amed Sportif Faaliyetleri'nin 2-1 kazandığı karşılaşmaya, Karaman Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle taraftar izni verilmemişti. Diyarbakır Valiliği'nin bu konuda nasıl bir karar alacağı ise merak ediliyor.

 

Diyarbakır Karaman FK Amed Sportif Faaliyetler taraftar Süleyman Han Aziz Elaldı Karaman taraftarı