Karaman'dan Ayrılacak olan Hâkim ve Savcılar İçin Veda Yemeği verildi

TAKİP ET

Vali Mehmet Alpaslan Işık, Hâkimler ve Savcılar Kurulu'nun 25/05/2021 tarihli ve 411 sayılı Adlî Yargı Kararnamesi sonrasında ülkemizin farklı illerine tayinleri çıkan hâkim ve savcılar için düzenlenen veda yemeğine katıldı.

Karaman Barosu tarafından düzenlenen veda yemeğine katılan Vali Mehmet Alpaslan Işık, HSK’nın son yayımlanan yaz kararnamesi ile birlikte atamaları yapılan hâkim ve savcılara Karaman’da görev yaptıkları süre içerinde verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Programda HSK Kararnamesi ile Konya Hâkimliğine atanan Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi ve Adalet Komisyon Başkanı Mehmet Nuri Özbey’i tebrik ederek yeni görevinde başarılar dileyen Vali Işık, Karaman’da görev yaptığı süre zarfında verdiği hizmetlerden dolayı Özbey’e teşekkür ederek bundan sonraki yaşamında ailesi ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam temennisinde bulundu.

Karaman Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Nuri Özbey’de ülkemizin bu şirin ve güzide şehrinde görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek başta Vali Mehmet Alpaslan Işık olmak üzere birlikte çalıştığı kurum personeli ve Karaman halkına teşekkür etti.

Programın sonunda ataması yapılan hâkim ve savcılara plaketleri verilirken Konya Hâkimliği görevine atanan Mehmet Nuri Özbey’e plaketini Vali Mehmet Alpaslan Işık verdi.