Karaman'dan aday olmasını sağlamalı

TAKİP ET

7 Haziran seçimlerinde 2 dönem Karaman Milletvekili seçilmişken Genel Merkez kararı ile Antalya'dan aday gösterilen

Hemşehrimiz Lütfi Elvan’ın, 1 Kasım Erken Seçimlerinde Karaman’ın Elvan’a sahip çıkarak Karaman’dan aday olmasını sağlamalı.
    Sayın Elvan’ın nereden aday olursa, nereden seçilirse de Karaman’ı ihmal etmeyeceğini biliyoruz, ancak her ne olursa olsun Lütfi Elvan’ın mutlaka Karaman’dan aday olması ve Karaman Milletvekili olarak TBMM’ye gitmesi Karaman ve Karamanlıların hedefi olmalı.
    Karaman siyasetinde Karaman’ı Bakan olarak temsil eden Bakanlar döneminde Karaman’a gelen hizmetleri hepimiz biliyoruz, bunları isim isim yazmamıza gerek yok.
    Sayın Elvan elbette başta Karamanımızın yetiştirdiği önemli bir değer ve Ak Parti açısında da Türkiye için önemli bir isim. Ancak Sayın Elvan’ın bu önemi/değeri Karaman’dan seçilince eksilmeyecek, Karaman’dan seçilmesi Karaman’a, Karaman’ın birçok yönden eksiklerinin kapatılması ve Karaman’ın her yönden yükselişi ve için çok önemli bir değer ve bu noktada Karaman’ın her türlü baskıyı kurarak 1 Kasım seçimlerinde yeniden Karaman’dan aday gösterilmesi mutlaka sağlanmalı.
    Bu konuda mütevazi davranmamak, sessiz kalmamak gerekli ve başata da Ak Parti Karaman Teşkilatları olmak üzere, gerekirse STK’lar, Karaman Sanayicileri gibi Karaman’ın ortak akıl sahipleri ile gerekli girişimlerin yapılmasını bekliyoruz.