KARAMAN'DAKİ TOKİ SAKİNLERİ İÇLERİNİ MHP'Lİ ADAY "KALAYCI'YA" DÖKTÜ

TAKİP ET

MHP Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı Doğukışla’daki bir pastanede Karaman 2’inci 3’üncü ve 4’üncü TOKİ Sakinleriyle görüştü. MHP Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz’ın da katıldığı görüşmede TOKİ sakinlerinin sorunları dinlendi.

2’inci TOKİ sakinleri sitelerindeki ve site civarındaki bölgelerde çevre düzenlemesinin eksik olduğundan yakındı.

3’üncü TOKİ sakinlerinden Organ Genç ise, “3. TOKİ’nin bir balkon sorunu var. Aslında balkonumuz yok. Antalya belediyesi oradaki TOKİ’lere balkon yaptı. Niğde yaptı. Karaman belediyesinin ise bu anlamda gösterdiği hiçbir çaba yok. Karaman’daki bütün vatandaşlara yapıldığı gibi 3’üncü TOKİ’de oturan vatandaşların da istek ve talepleri yok sayılıyor. Balkon sorunun yanında bir de durak sorunumuz var. Hali hazırda var olan belediye otobüs durağımız kaldırıldı” dedi.

4’üncü TOKİ sakinleri  de merkezi sistem ısınma faturalarının kullanıma oranla dengesiz geldiğinden yakındı. Mağduriyetlerinin bir an evvel giderilmesi için gerekli adımların atılmasını istedi.

Sohbet havasında geçen toplantıda MHP Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı TOKİ sakinlerinin sıkıntılarının giderilmesi hayat geçirilecek projelerin hazır olduğunu belirtti.