Karaman'da Yılın Doktoru Yücedağ oldu

TAKİP ET

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen illerdeki yılın doktorları seçiminde Karaman'da yılın doktoru Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Doç. Dr. Fatih Yücedağ oldu.

Yılın Doktoru seçilen Doç. Dr. Fatih Yücedağ, ödülünü İstanbul’da Haliç Kongre Merkezinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı iftar programında aldı. Programa İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Mehmet Serkan Yurdakul, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Halil İbrahim Taşçı’da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Sağlık Bakanlığınca Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen iftar programında, geçen yıl 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde de sağlık altyapısının gücüne şahitlik ettiklerini söyledi.

DOÇ. DR. FATİH YÜCEDAĞ KİMDİR?

1982 yılında Karaman’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi Karaman’da tamamladı. 2007 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Düzce Tıp Fakültesinden birincilik ile mezun oldu. Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalında uzmanlığımı tamamlayarak 2013 yılında ihtisasımı tamamladı. 2023 yılında doçentlik unvanını aldı. 2014 yılından beri ise Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kulak Burun Boğaz Uzmanı olarak görev yapıyor.