KARAMAN'DA TRAFİK KAZALARI: 8 YARALI

TAKİP ET

Karaman'da meydana gelen trafik kazalarında, 8 kişi yaralandı.

Fatih Mahallesi Konya Yolu otogar kavşağında S.C. sevk ve idaresinde bulunan 70 DT 782 plaka sayılı otomobil ile E.İ.A. sevk ve idaresinde bulunan 42 CSE 57 plaka sayılı otomobil çarpıştı.
Kazada sürücü E.İ.A. yaralandı. Yaralı ambulansla Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Tahsin Ünal Mahallesi 32 Sokak üzerinde Z.Ü. sevk ve idaresinde bulunan 70 FC 561 plaka sayılı otomobil ile karşıdan karşıya geçmeye çalışan D.A.A.’ya çarptı.
Kazada yaralanan şahıs Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Fatih Mahallesi Konya Yolu üzerinde İ.E. sevk ve idaresindeki 70 AG 703 plaka sayılı araç ile seyir halinde iken yolun buzlu ve karlı olmasından dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarptı.
Kazada araçta yolcu olarak bulunan İ.E. yaralandı. Yaralı Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Elmaşehir Mahallesi Hamza Çetin Caddesi ile 1773 Sokak kavşağı içerisinde M.S. sevk ve idaresindeki 70 BF 388 plaka sayılı motosiklet ile seyir halinde iken gizli buzlanmadan dolayı motosikletin hakimiyetini kaybederek düştü. Yaralanan sürücü Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Merkeze bağlı Osmaniye, Hamidiye Köyü yolu üzerinde F.M. yönetimindeki, 06 RPE 45 plakalı kamyonet, Beydili Köyünden Karaman İline seyir halindeyken, gidiş istikametinin sağ tarafında bulunan köprü demirine çarptı.
Kazada yaralanan sürücü hastanede tedavi altına alındı.
Karaman-Karapınar karayolu, Kılbasan Köyü mevkiinde, C.G. yönetimindeki, 70 AS 393 plakalı kamyonet, Karaman ilinden Karapınar ilçesi istikametine seyir halindeyken, aynı istikamete seyreden B.K. yönetimindeki, 70 AD 149 plakalı otomobile arkadan çarptı.
Kazada, her iki sürücüsü yaralandı. Yaralıların tedavileri Karaman Devlet Hastanesinde yapıldı.
Ermenek İlçesi, Pamuklu Köyü Cenne mevkii yol ayrımında, A.B. yönetimindeki, 07 HDT 17 plakalı kamyonet, Sarıveliler ilçesinden Ermenek ilçesine seyir halindeyken, viraja hızlı girmesi nedeniyle, direksiyon hâkimiyetini kaybederek araç şarampole devrildi.
Kazada yaralanan sürücü Ermenek Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Haber: Gönül ŞİRİN