Karaman'da süt mısırı hasat günü yapıldı

TAKİP ET

Karaman’ın Kazımkarabekir İlçesi Kızılkuyu Köyünde tarımsal faaliyetlerini yürütmekte olan Atlas Lale firmasına ait Süt Mısırında Hasat etkinliği yapıldı.
Etkinlik programına Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, AK Karaman Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser, Kazımkarabekir İlçe Kaymakamı Muhammed Enes Çıkrık, Kazımkarabekir Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu, Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, Karaman İl Jandarma Komutanı J.Alb. Mustafa Çetinkaya, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez, İl Müdür Yardımcısı Abdullah Kaya, TKDK Karaman İl Koordinatörü Özgür Öztürk, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, Kazımkarabekir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ayşe Koca, Şube Müdürleri, teknik personeller ile üreticiler katıldı. 
Üretici Latif Ateş ve İşletme Müdürü Mert Durgut’tan Süt Mısırı hakkında bilgi alan Vali Akkoyun yapmış olduğu açıklamada, Bu hafta yapılan programlarda arazide olduklarını, Buğday hasadı, Karabuğday hasadı, Bal Hasadı, Karpuz hasadı ve bugünde mısır hasadına katıldıklarını ve bu programlarda üreticinin yüzünün güldüğünü görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, 1 yıl boyunca verilen emeğin karşılığını alan üreticilerimize her sene bereketlerinin artarak devam etmesini diledi
Akkoyun,  Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser ile beraber Süt Mısırı hasadı yaptı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından etkinlik sona erdi.