KARAMAN'DA ŞÜPHELİ ÖLÜM

TAKİP ET

Karaman'da 7 aylık hamile kadının vefatıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay Larende Mahallesi Yusuf Ziya Göncü Caddesi No:30 ikamette meydana geldi. 

Larende Mahallesi Yusuf Ziya Göncü Caddesi No:30 da oturan M.Ç.(27) rahatsızlanması üzerine sağlık ekiplerine haber verildi. 
Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan kadın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  
Bayanın 27 haftalık gebe olduğu ve yapılan muayenesinde bebeğin kalp atımı tespit edildiği için sezeryanla bebek alınarak Konya Eğitim Araştırma hastanesine sevk edildi.  
Maktulenin eşi H.H.Ç. alınan tanık beyanında, eşinin 7 aylık hamile olduğunu hamilelik ile ilgili rutin kontrollerini yaptırdıklarını, herhangi bir rahatsızlığının bulunmadığını, işte bulunduğu esnada eşinin telefon ile kendisini aradığını ve rahatsız olduğunu hemen eve gelmesini istediğini, konuşmaya takati olmadığını, zor konuştuğunu, kendisinin hemen 112'yi aradığını, 112'yi bekleyip birlikte eve gidip kapıyı açtığında eşinin giriş antre kısmında yan yatar vaziyette ağızından köpük geldiğini ve yüzünün morarmış olduğunu gördüklerini söyledi.
Eşinin olaydan bir gün önce diş rahatsızlığından dolayı hastaneye gittiğini ve ilaç verdiklerini bu ilaçları kullanmakta olduğunu eşinin ölümünü şüpheli gördüğü için araştırılmasını istedi.
Maktule kesin ölüm sebebinin tespit edilebilmesi için cenaze Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.