KARAMAN'DA SİNEMA İZLEYİCİSİ ARTIYOR

TAKİP ET

Karaman'da 4 Salonda gösterim yapan Sine Nas Sinema Salonunda geçen 1 yılın ardından izleyici sayısı 23 bin 765'i gördü. Bu rakam 2016 yılı sonunda ise 20'bine ulaştı.

Karaman kent merkezinde yer alan Sine Nas’da yetişkinlere yönelik, filmler ve çocuklara yönelik ise animasyon türündeki gösterimler sunuluyor.
     Filmler, çocuklar ve yetişkinler tarafından büyük bir ilgiyle izleniyor. İşletmeci Halim Sarıtaş, 2017 yılında yerli filmlere rağbetin daha çok olduğunu belirterek;
    “Sinemaya Gelen vatandaşlar Güzel bir gün yaşıyor. İzleyicilerimizde özellikle soğuk kış günlerinde böyle bir sıcak ortamda sosyal faaliyetlerin olmasını çok beğeniyor. Bu da bizi mutlu ediyor.”dedi.
    4 Salonda günde 20 seans film gösterimi sunan Sine Nas İşletmecisi Halim Sarıtaş, ayrıca 2017 yılında zirve yapan filmlerden de bahsederek, “Yerli filmlerde Recep İvedik, Düğün Dernek ve son aylarda Ayla filmi çok izleniyor. Yabancılarda da yine aksiyon ve macera türleri tercih edilirken, Star Wolf filmi de çok izlenenler arasında.”dedi.