Karaman'da Sigortacıya Otomobil Çarpıp Kaçtı

TAKİP ET

Önce çarpıp kaçtı daha sonra olay yerine geldi

Karaman’da bir sigortacı maddi hasarlı kazada, kara yolu üzerinde fotoğraf çektiği sırada otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Olay Karaman-Kılbasan kara yolunun 2. kilometresinde meydana geldi. Sigortacı Selim Deveci, maddi hasarlı kaza için Karaman-Kılbasan kara yoluna gitti.

Kazada rapor tutan Deveci, ardından kaza alanının fotoğrafını çekmek için kara yolu üzerine çıktı. 

Bu sırada Deveci’ye sürücüsü ve plakası alınamayan bir otomobil çarparak olay yerinden kaçtı. Kazada Deveci ağır yaralandı.

Yaralı Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Sürücü Olay Yerine Geldi 

Polis ekipleri kaza yerinde çalışma yaptığı sırada Deveci'ye çarpan aracın sürücüsü Mustafa Camcı (60) 70 AAF 316 plakalı otomobili ile olay yerine geldi.

Polsilere Camcı açıklamasında, “Bir vatandaş yolun ortasında duruyordu firene bastım ama duramadım ve ona çarptım. Olay yeri çok kalabalık olduğu için beni dövecekler sandım. Koktuğum için Kılbasan köyündeki evime gittim daha sonra jandarmayı aradım ve olay yerine tekrar geldim” diye konuştu. 

Sürücü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Kaza anını gören Ömer Yıldırım ise “Kılbasan yolundan bir araç gelirken onu sollayan bir araç karşı taraftan gelen bir aracın sol tarafına vurdu. Kamyonetin dengesi bozulunca mısır tarlasının içerisine girdi. Mısır tarlasına giren aracın sürücüsü sigortacısını çağırdı. Sigortacı olay yerinde yer tespiti yaparken kara yolu üzerinde bir araç fotoğraf çeken sigortacı arkadaşımıza çarparak olay yerinden kaçtı” dedi.