Karaman'da restoran ve kafeler yeniden açıldı

TAKİP ET

Karaman'da,  yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında geçici olarak kapanan restoran ve kafeler normalleşme süreci çerçevesinde hizmet vermeye başladı.

Restoran, kafe, pastahane, kıraathane, çay bahçesi işletmecileri sabah erken saatlerde iş yerlerine gelerek dükkanlarını temizledi. Daha sonra dezenfekte ettikleri işletmelerinde uzun bir aranın ardından müşterilerini beklemeye başladı.

Nefise Sultan Ev Yemekleri İşletmecisi Sinan İçel, sabah saatlerinden itibaren işyerini açarak müşterilerini beklemeye başladıklarını aktararak, "Temizliğimizi yaptık, lokantanın her yerini dezenfekte yaptık. Masaları sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde düzenledik. Müşterilerimize hizmet vermeye başladık. Müşterilerimizin el dezenfekte yapmalarını sağlayarak içeriye alıyoruz. İşletmemiz içerisinde de sosyal mesafe kurallarına uygun olarak oturmalarını sağlıyoruz. Müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek için çalışıyoruz." dedi.

Lokanta İşletmecisi Hasan Yıldırım da belirlenen kurallar çerçevesinde iş yerlerini hizmete açtıklarını belirterek, kurallarına uyarak hizmet sunacaklarını vurguladı.