Karaman'da polis cephanelik ele geçirdi operasyonda 4 kişi tutuklandı

TAKİP ET

Karaman'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, fiziki ve teknik takibin ardından 9 şüpheliyi uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına aldı.

Uyuşturucu madde ticareti ve silah kaçakçılığı şüphesi ile polis ekiplerince yakalanan  Kemal K, Mehmet B, Erdinç D, Feride K, Emre S, M.Ali S, A.Utku A, Ertuğrul K, Hasan B isimli şahıslarla ilgili yapılan aramalarda;

2 Adet tabanca, 3 adet kurusıkı tabanca, 12 adet tüfek, 20 adet av tüfeği namlusu, 2 adet sürgüsü olmayan tabanca, 2 adet tabanca sürgüsü, 10 adet fişek, 5 adet av tüfeği fişeği, 200 adet kurusıkı tabanca fişeği, 585 adet reçeteye tabi hap, 11 adet ecstasy hap, 10 gr esrar, 670 TL para, Çok sayıda tabanca ve tüfek parçası, 1 adet döner bıçağı ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk elen şüphelilerden Kemal K., Mehmet B., Emre S. ve Muhammet Ali S. tutuklandı.

Feride K., Ahmet Utku A. ve Erdinç D.'ye ev hapsi verilirken, Ertuğrul K. ve Hasan B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.