KARAMAN'DA OKUNAN HATİMLERİN DUASI YAPILDI

TAKİP ET

KARAMAN İl Müftülüğünün organizasyonunda sabah namazının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'de terör örgütlerine yönelik düzenlediği


KARAMAN’DA OKUNAN HATİMLERİN DUASI YAPILDI
KARAMAN’DA 7’DEN 70’E AFRİN’DEKİ MEHMETÇİK’E DUA
    KARAMAN İl Müftülüğünün organizasyonunda sabah namazının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’de terör örgütlerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’nda mücadele eden ve şehit olan askerlerimiz için “Hatim” duası yapıldı.
    Merkez Aktekke Camisinde sabah namazından sonra gerçekleşen duaya Karaman İl Müftüsü Lütfi Ketenci ve kalabalık bir cemaat katıldı.
    HATİMLER OKUNDU, DUASI YAPILDI    
    Şehitlerimiz ruhuna rahmet ve askerlimiz için zafer adına Karaman’da İl Merkez, İlçe Belde ve tüm köylerde okunan Hatmi Şerifler ve Fetih Sürelerinin duaları da Karaman Aktekke Camisinde yapıldı.
    İl Müftüsü Lütfi Ketenci tarafından sabah namazına katılan cemaat ve din görevlileri tarafından Afrin’de şehitlerimiz için hatim duası yapıldı.
    7’den 70’e Afrin askerleri ve şehitleri için dua eden cemaat, İl Müftüsü Ketenci’nin duasına da hep birlikte ’Amin’ dedi.
    ANLAM KAZANDI
    Diyanet İşleri Başkanlığınca da yurt genelinde yapılan Fetih Süreleri ve Hatim Duaları da devam ederken, Karaman halkı da millet olarak duyarlılığını bir kez daha gösterdi.
    Karaman halkının Mehmetçiğimiz için okuduğu ayeti kerimeler, Karaman İl Müftülüğünün organizasyonu ile toplu halde yapılan Hatim Duası ile anlam buldu.
    “ALLAH KABUL ETSİN”
    Vatanımızı milletimizi ve bayrağımızı koruyan Kahraman Ordumuza ve bu uğurda şehit olan tüm evlatlarımız için Karaman halkının göstermiş olduğu manevi destek kapsamında yapılan Hatim Duasının ardından İl Müftüsü Lütfi Ketenci “Allah kabul etsin, Programımıza katılan ve destek olan herkese teşekkür ederiz. Allah hepinizden razı olsun.”dedi.
    Şu anda askerimiz, ordumuz savaşırken biz millet olarak onları dualarımızla, niyazımızla desteklerken Karaman halkı da bu bilinçle, moral motivasyonunun da bu anlamda çok önemli olduğunu biliyor.
    Buradan askerimize ve ordumuza dua eden Karaman halkı, bu aziz milletimizin birliği ve beraberliği için en değerli varlıklarını, canlarını ortaya koyan askerlerimize de “Allah muvaffak eylesin” dedi.