KARAMAN'DA OKUMA YAZMA SEFERBERLİĞİ SERTİFİKA TÖRENİ

TAKİP ET

Gazi ilkokulu salonunda gerçekleşen Sertifika törenine Karaman Valisi Fahri Meral ve eşleri hanfendi Zehra Meral, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu İl Müdürü Hüseyin KÜÇÜK, kursiyerlerle beraberinde birçok kişi katıldı.

Açılış konuşmasını Karaman Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu İl müdürü Hüseyin KÜÇÜK yaptı. Konuşmasında Küçük şunları söyledi: “ Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri sayın değerli hanfendi Emine Erdoğan’ın himayelerinde okur yazarlık seferberliği kapsamında başlatılan okuma yazma kursları sertifika törenine hoş geldiniz. İlmin ve öğrenmenin yaşı yoktur. Beşiktan mezara kadar ilmi tahsil etmek her Müslüman’a farzdır. Bizler ilk emir oku olan İslam dininin mensuplarıyız.  Halk eğitim merkezi olarak Karamanımız’da okuma yazma bilmeyen kalmasın, bireyler daha mutlu olsun diye çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Okuma yazma kursları seferberlik kapsamında ve diğer zamanlarda her zaman açılmaktadır. Okur-yazarlık seferberliği kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Halk Eğitim merkezimiz ile okul müdürleri toplantısından okur yazarlık seferberliği ile ilgili bilgilendirilmesi Sayın Valimizin başkanlığında toplantı yapılmıştır. Sayın Valimize Saygıdeğer hanımefendiye Milli Eğitim müdürümüz ve şube müdürümüze bütün misafirlere katkılarından emeklerinden ve katkılarından dolayı bütün okul idarecilerine öğretmenlerine kursiyerlerimize basınımıza destek getirmek üzere herkese teşekkür ederim saygılar sunarım.’’ Dedi.

Küçük’ün konuşmasının ardından Karaman Valisi Fahri Meral ve eşleri hanfendi Zehra Meral, il milli eğitim müdürü Mevlüt Kuntoğlu kursiyerlere sertifikalarını vermesinin ardından program sona erdi.