Karaman'da öğrenciler otogara akın etti

TAKİP ET

Bazı öğrenciler memleketlerine gitmek için bilet bulamadı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İlk, orta ve lise okulları 16 Mart tarihinden itibaren 1 hafta tatil, üniversite öğrencileri için 3 hafta tatil haberini duyurdu.

Haberi duyan üniversite öğrencileri Karaman Şehirler Arası Otobüs Terminaline akın etti. Karaman Otogar’ında yoğunluk yaşanıyor. Otobüs firmalarının önünde uzun kuyruklar oluştu. 

Biletlerin kısa sürede tükenmesi nedeniyle bazı öğrenciler memleketlerine gitmek için bilet bulamadı. Firmalar da öğrencilerin taleplerine karşılamak için ek seferler düzenlemeyi planlıyor.

Üniversite öğrencisi Şükrü Uysal, yaptığı açıklamada, tatilin duyurulmasının ardından bavulunu toparlayıp otogara geldiğini söyledi.

Biletini aldığını fakat bazı arkadaşlarının bilet bulamadığını dile getiren Uysal, "Biletler kısa zamanda tükenmiş. Bir çok arkadaşımız bilet bulamadı bir kaç gün sonrasına kaldılar. Bizde otobüsümüze binerek memleketimize gideceğiz." dedi.

Ramazan Pancar ise açıklamaların ardından memleketine gitmek için otogara geldiğini aktararak, "Arkadaşlarının da en kısa zamanda bilet bularak memleketlerine gitmelerini istiyorum" ifadelerini kullandı.