Karaman'da Müstakil Arsa Kura Çekimi Yarın Yapılacak

TAKİP ET

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bir yandan deprem bölgesi için projeleri yönetirken bir yandan da sosyal konut projelerini yönetiyor. 
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı TOKİ eliyle hayata geçirilen ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi projelerinde kura çekimlerine yeniden başlandı. 
Bakan Kurum, resmî sosyal medya hesabından, "İlk İş Yerim" için kura çekimlerine başlandığını duyurarak, "250 alt sektörü harekete geçiren 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projemizle istihdamı destekliyor, vatandaşımızı iş sahibi de yapıyoruz. Konut ve arsa kuralarımız devam ederken sıra iş yerlerine geldi. 12 ilde, 3 bin 106 iş yeri için 15 Mart'ta kuraları çekmeye başlıyoruz." ifadelerini kullanmıştı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Eylül 2022 tarihinde açıkladığı ve ilk kuraları 7 Kasım 2022 tarihinde Ardahan ve Şırnak illeriyle başlayan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinde noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimleri 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle ertelenmişti. Ara verilen kura çekimlerine 6 Mart itibarıyla Ankara ile tekrar başlamıştı. 
KARAMAN KURA ÇEKİMİ YARIN YAPILACAK
Karaman'da müstakil arsa kura çekimi yarın yapılacak.
Bakanlık açıklamasında 17 Mart tarihinde Karaman Merkez 880 (Müstakil), Trabzon Merkez 55 (Müstakil), Denizli Merkez 550 (Müstakil), Batman Merkez 550 (Müstakil), Eskişehir Merkez 3 bin 300 (Müstakil) kura çekimleri gerçekleşecek.
Karaman için kura çekimi 17 Mart Cuma günü saat 13.30’da Ankara’da noter huzurunda çekilecek. Kura çekilişi TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak. 

Müstakil Arsa Kura Çekimi toki arsa toki karaman toki kura çekimi