Karaman'da Metamfetamin ele geçirildi

TAKİP ET

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu tacirlerine darbe vurdu.

Ekipler yaptığı operasyonda Metamfetamin ile yakalanan birisi yabancı uyruklu iki şahıs gözaltına alındı. 

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince şahısların uyuşturucu madde (Metamfetamin) sattığı yönde bir ihbar aldı. Ekipler Cavit A. ve Ahmet T. 'yi takibe sonucu dün gece saatlerinde operasyon düzenledi.

Operasyonda yakalanıp gözaltına alınan Cavit A. ve Ahmet T. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Karaman İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Burada işlemleri tamamlanmasının ardından şahıslar adliyeye sevk edildi.

Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Metamfetamin (met) nedir?

Metamfetamin dünya üzerinde en hızla yayılan, çok zararlı ve tehlikeli bir uyuşturucudur. Bu uyuşturucu maddenin kullanılan takma isimlerinden bazıları: kristal, tina, crack, taş, ateş ve buz, buz. En çok kullanılan ismi ise met. Metamfetaminin kısaltılmış hali.

İlk kez kullanıldığında insana kendisini aşırı güçlü ve iyi hissettiriyor. kısacası mükemmel insan kavramını yaşıyorsunuz. Sonrası ise parçalanan ve ölümle biten hayatlar.